Skocz do zawartości

Dzbanek dla leniwych xD

Barni

Rekomendowane odpowiedzi

No jak to nie? Żadnych uschniętych liści, rozłożonych owadów w pułapkach, podłoża, które po czasie może zacząć wyglądać mało estetycznie... Mało tego, możliwe liczne anomalie, np. dzbanki rosnące denkiem do góry! Czyż to nie urocze?

Odnośnik do odpowiedzi

liczne anomalie, np. dzbanki rosnące denkiem do góry! Czyż to nie urocze?

Eee.. Nie? Nigdy nie lubiłem sztucznych roślin, moim zdaniem wszystkie "plastikusy" i "plastiko-papierusy" nie są zbyt atrakcyjne. Ale sztuczny owadożer - z tym spotykam się pierwszy raz o.O Co nie oznacza, że jest ciekawy i ładny. Wolę żywe roślinki, więcej frajdy i zabawy z nimi. || Dzbanki dnem do góry? A może zastanawialiscie się, czy jakieś dziecko ich nie wykręciło nudząc się w sklepie? xD (co innego jeśli to w kwiaciarni/na allegro, wtedy nie wiem).

Odnośnik do odpowiedzi

Czyżby Reez nie miał poczucia humoru? ;) Też nienawidzę sztucznych kwiatów. Akceptuję je tylko na cmentarzu, ale pod warunkiem, że są tylko małym dodatkiem do żywych kwiatów, a nie głównym elementem grobu. Nie lubię nawet ciętych kwiatów i szlag mnie trafia, kiedy ktoś po raz kolejny przynosi mi bukiet kwiatów skazanych na powolne usychanie w wazonie...

Odnośnik do odpowiedzi

• 2 weeks later...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.