Apokalipsa85 Napisano 9 Czerwca 2013 Share Napisano 9 Czerwca 2013 (edytowane) Witam chciałabym się też z Wami podzielić zdjęciami moich "maluszków". Co jakiś czas będę dodawać nowe zdjęcia. Mam nadzieję, że nie będzie zbyt wielu negatywnych komentarzy:( nepenthes rafflesiana giant nepenthes gentle nepenthes bicalcarata brunei orange nepenthes ampularia ampullaria green nepenthes rebecca soper (zdjęcie nienajlepsze, ale innego się nie dało) nepenthes bicalcarata red nepenthes bicalcarata sarawak giant (taki tyci tyci) nepenthes hookeriana nepenthes miranda nepenthes nepenthes mirabilis var. globosa Catopsis berteroniana Edytowane 1 Sierpnia 2013 przez Apokalipsa85 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arturr0 Napisano 9 Czerwca 2013 Share Napisano 9 Czerwca 2013 Niektóre dzbanki słabiutko wybarwione, a niektóre mają całkiem kolorki . Gdzie je trzymasz? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Apokalipsa85 Napisano 10 Czerwca 2013 Autor Share Napisano 10 Czerwca 2013 Niektóre dzbanki słabiutko wybarwione, a niektóre mają całkiem kolorki . Gdzie je trzymasz? Wszystko trzymam w terrarium. Mam dwie świetlówki, wilgotność 70%, wiatraczek, a popołudniu jeszcze naturalne słoneczko Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
infidelity Napisano 10 Czerwca 2013 Share Napisano 10 Czerwca 2013 Piękny nepenthes bicalcarata brunei orange Ostatnio zdobyłam takiego tylko w rozmiarze xs, nie mogę się doczekać aż urośnie zwłaszcza po zdjęciu Twojego egzemplarza Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Apokalipsa85 Napisano 10 Czerwca 2013 Autor Share Napisano 10 Czerwca 2013 (edytowane) Moje terrarium: mały cefalotus nepenthes bloody mary Edytowane 10 Czerwca 2013 przez Apokalipsa85 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Apokalipsa85 Napisano 15 Września 2013 Autor Share Napisano 15 Września 2013 O to jaką niespodziankę zrobiły mi moje kwiatki (sorki za jakość zdjęć - robione komórką) nepenthes rebecca soper nepenthes gentle Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hddk Napisano 15 Września 2013 Share Napisano 15 Września 2013 (edytowane) Kwiaty w podobnej fazie rozwoju, więc jak rozwiną się oba i będą różnych płci to zapylaj Edytowane 15 Września 2013 przez hddk Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Apokalipsa85 Napisano 15 Września 2013 Autor Share Napisano 15 Września 2013 (edytowane) Mam nadzieję , że będzie parka:) Edytowane 15 Września 2013 przez Apokalipsa85 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Apokalipsa85 Napisano 4 Października 2013 Autor Share Napisano 4 Października 2013 Czy już można ustalić płeć roślin? Czy jeszcze za wcześnie? Sorki za jakość , ale telefonem lepszych się nie da najpierw nepenthes rebecca soper nepenthes gentle Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CFHs Napisano 4 Października 2013 Share Napisano 4 Października 2013 http://triffidpark.com.au/htm_pages/photog..._and_female.jpg Myślę, że ten obrazek rozwieje Twoje wątpliwości. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Apokalipsa85 Napisano 5 Października 2013 Autor Share Napisano 5 Października 2013 tzn co 2 chłopczyków mam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Apokalipsa85 Napisano 7 Października 2013 Autor Share Napisano 7 Października 2013 Wczoraj robiłam porządek z owadożerami i przy okazji popstrykałam trochę zdjęć catopsis berteroniana cafalotus trochę słabo wybarwiony nepenthes ampullaria harlequin nepenthes bellii c.d.n. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Apokalipsa85 Napisano 7 Października 2013 Autor Share Napisano 7 Października 2013 nepenthes bicalcarata orange nepenthes bicalcarata red flush nepenthes bloody mary nepenthes bongso Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Apokalipsa85 Napisano 7 Października 2013 Autor Share Napisano 7 Października 2013 nepenthes gentle nepenthes hirsuta nepenthes hookeriana nepenthes louisa Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Apokalipsa85 Napisano 7 Października 2013 Autor Share Napisano 7 Października 2013 (edytowane) nepenthes miranda nepenthes nepenthes mirabilis var. globosa Nepenthes northiana nepenthes rafflesiana giant Edytowane 7 Października 2013 przez Apokalipsa85 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi