chomikxd3 Napisano 16 Czerwca 2013 Share Napisano 16 Czerwca 2013 Mała , muchołówka amerykańska. kilkanaście (ok. 13/14 ) pułapek, zachodni parapet, ale codziennie wynoszona na słońce aż do wieczoru. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1w0na Napisano 16 Czerwca 2013 Share Napisano 16 Czerwca 2013 Pod naturalnym światłem zwykła muchołówka się nie wybarwi, ewentualnie bardzo delikatnie pułapki. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chomikxd3 Napisano 16 Czerwca 2013 Autor Share Napisano 16 Czerwca 2013 Pod naturalnym światłem zwykła muchołówka się nie wybarwi, ewentualnie bardzo delikatnie pułapki. E..... pierwsze słyszę O.e nby światło słoneczne, prawdziwe..jest najlepsze.. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1w0na Napisano 16 Czerwca 2013 Share Napisano 16 Czerwca 2013 Owszem, najlepsze. Reszta wiedzy tutaj: http://www.rosliny-owadozerne.pl/Moje-much...pek--t2360.html Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chomikxd3 Napisano 16 Czerwca 2013 Autor Share Napisano 16 Czerwca 2013 Owszem, najlepsze. Reszta wiedzy tutaj: http://www.rosliny-owadozerne.pl/Moje-much...pek--t2360.html Dziękuję. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosa1984 Napisano 16 Czerwca 2013 Share Napisano 16 Czerwca 2013 Pod naturalnym światłem zwykła muchołówka się nie wybarwi, ewentualnie bardzo delikatnie pułapki. Dobrze, że moje regularki o tym nie wiedzą bo nigdy nie widziały świetlówki, a barwią się nieźle chyba. Do tego, o czym w linku, warto dodać, że starsze okazy (powyżej pięciu lat powiedzmy) tracą powoli zdolność do wybarwiania pułapek. Dotyczy to właśnie formy typowej przede wszystkim. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1w0na Napisano 16 Czerwca 2013 Share Napisano 16 Czerwca 2013 (edytowane) Bo twoja jest niezwykła Edytowane 16 Czerwca 2013 przez Kosa1984 Gdyby to była tylko ta jedna sztuka, można byłoby tak uznać, ale wiele regularów (bo o nich rozmawiamy, jak rozumiem) daje radę z wybarwianiem. Rzadsze kultywary czerwone to już w ogóle. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorian Napisano 16 Czerwca 2013 Share Napisano 16 Czerwca 2013 Właśnie muchołówki najładniej wybarwiają się pod naturalnym światłem Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chomikxd3 Napisano 16 Czerwca 2013 Autor Share Napisano 16 Czerwca 2013 Właśnie muchołówki najładniej wybarwiają się pod naturalnym światłem Ha! i co? a nie mówiłem? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi