chomikxd3 Napisano 16 Czerwca 2013 Share Napisano 16 Czerwca 2013 Słyszeliście już o czymś takim, że jedna pułapka złapała druga i nie chce puścić? Ja tak mam ze swoją... Jedna złapała drugą za ten liść ( nie za pułapkę, tylko niżej) i jest zamknięta od minimum 4 dni... Boję się, że ona ją strawi czy coś ;/ a pułapki są młode. Co mam zrobić? Odhaczyć to jakoś? Nie liczcie na zdjęcia z racji, iż nie mogę ani wgrać tutaj, bo ładuje się cały dzień, ani na tiny/ imageshack/ fotosik czy inne wyskakuje błąd. (( Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danny8_1991 Napisano 16 Czerwca 2013 Share Napisano 16 Czerwca 2013 Czasem tak się dzieje, to normalne zjawisko. Strata jednej pułapki to chyba nie jest wielka tragedia. Nie wiele można zrobić jak tylko czekać aż sama się otworzy. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chomikxd3 Napisano 16 Czerwca 2013 Autor Share Napisano 16 Czerwca 2013 Czasem tak się dzieje, to normalne zjawisko. Strata jednej pułapki to chyba nie jest wielka tragedia. Nie wiele można zrobić jak tylko czekać aż sama się otworzy. A nie mogę je odhaczyć? Czy to mogło by ją jakąś zniszczyć? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cephalotus Napisano 16 Czerwca 2013 Share Napisano 16 Czerwca 2013 Możesz po prostu wyciągnąć jedną pułapkę z drugiej, to żadna trudność. Z wgraniem zdjęć masz problem, bo jak mniemam, chcesz je załadować w oryginalnej, ogromnej wielkości, a na forum jest limit wielkości zdjęcia lub sumy zdjęć równy 1,40 MB. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi