Niekumaty Burak Napisano 16 Czerwca 2013 Share Napisano 16 Czerwca 2013 (edytowane) Temat założony dla miłośników morza i plaży (miłośnicy gór niech oglądają i się zachwycają ). Zachęcam do wrzucania swoich zdjęć. Poniżej kilka zdjęć z Dziwnówka, w którym byłem wczoraj. Edytowane 23 Czerwca 2013 przez Niekumaty Burak Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosa1984 Napisano 16 Czerwca 2013 Share Napisano 16 Czerwca 2013 (miłośnicy gór niech oglądają i się zachwycają ) Starałem się. Serio. Ale zbyt płasko tam jakoś. Bardzo fajne zdjęcia, ale i tak urlop - Beskid Niski i trzy ostatnie szlaki bieszczadzkie, które mi zostały. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niekumaty Burak Napisano 16 Czerwca 2013 Autor Share Napisano 16 Czerwca 2013 ... ale i tak urlop - Beskid Niski i trzy ostatnie szlaki bieszczadzkie, które mi zostały. Czekam na zdjęcia, w górskim temacie Mam dużo zdjęć z Gór Stołowych, czekają na obrobienie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sevillo Napisano 16 Czerwca 2013 Share Napisano 16 Czerwca 2013 Niekumaty właśnie wybieram się w te góry , więc bedzie fajnie jak wrzucisz zdjęcia. Głównym celem i tak jes Torfowisko Pod Zieleńcem. Ładne fotki , ta mewa coś ma lenia, źe leźy sobie tak na piasku . Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
infidelity Napisano 17 Czerwca 2013 Share Napisano 17 Czerwca 2013 Wiało z południa i dlatego zbyt płasko na wodzie było Akurat spędziłam weekend w tej samej okolicy. Szkoda że wraz ze zbliżającym się 'wysokim sezonem' kończy się czas kiedy nad morzem dobrze się wypoczywa - osobiście nie znoszę tłumu, więc maj, czerwiec i wrzesień są dla mnie najlepsze w tych rejonach. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosa1984 Napisano 17 Czerwca 2013 Share Napisano 17 Czerwca 2013 Wiało z południa i dlatego zbyt płasko na wodzie było Akurat spędziłam weekend w tej samej okolicy. Nie zrozumieliśmy się. Chodziło mi o brak struktur niepłaskich powyżej 1000 m n.p.m. powiedzmy. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niekumaty Burak Napisano 17 Czerwca 2013 Autor Share Napisano 17 Czerwca 2013 ... kończy się czas kiedy nad morzem dobrze się wypoczywa - osobiście nie znoszę tłumu... Też nie lubię tłumów. W sobotę wystarczyło odejść od plazy strzeżonej około 100 metrów, w sezonie będzie to 200-300 metrów. Nie zrozumieliśmy się. Chodziło mi o brak struktur niepłaskich powyżej 1000 m n.p.m. powiedzmy. Szum fali i krzyk mew ... bezcenne. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
infidelity Napisano 17 Czerwca 2013 Share Napisano 17 Czerwca 2013 (edytowane) 'Moje' morze wygląda w zależności od pogody i dostępnej energii dość różnie Do wyboru są nadmorskie zwierzęta: trochę sportu: albo marne próby wyciśnięcia czegoś sensownego z mojego aparatu P.S. Spędzam w okolicach Dziwnówka większość wakacji od dobrych 25 lat więc wiem całkiem dobrze jak ominąć tłumy. Jak zacznie się lipiec to jedyną opcją będzie rower i wiejsko-turystyczne trasy na dzikie plaże Edytowane 17 Czerwca 2013 przez infidelity Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niekumaty Burak Napisano 18 Czerwca 2013 Autor Share Napisano 18 Czerwca 2013 Super, nie tylko ja robię dobre zdjęcia , dwa ostatnie zjawiskowe. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
infidelity Napisano 18 Czerwca 2013 Share Napisano 18 Czerwca 2013 3 fotki z kite'm robiła moja Mama, to jedyny fotograf który był w stanie wytrzymać moje wielogodzinne harce przy 5 albo i 7 Beauforta, były robione w Świnoujściu i Karlshagen - rzut kamieniem od Świnoujścia a jak widać robi się tam piękny przybój. Zdjęcie z żaglami to regaty Unity Line w Świnoujściu, dobrze im wtedy przywiało spod chmury A dwa ostatnie były robione z wydmy między Dziwnówkiem a Łukęcinem, w kilku miejscach ścieżka podchodzi bezpośrednio do skarpy. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1w0na Napisano 23 Czerwca 2013 Share Napisano 23 Czerwca 2013 (edytowane) Szum fali i krzyk mew ... bezcenne. Akurat krzyki mew nad morzem nie robią już piorunującego wrażenia. Chociażby w centrum Warszawy można je spotkać. Edytowane 23 Czerwca 2013 przez 1w0na Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niekumaty Burak Napisano 23 Czerwca 2013 Autor Share Napisano 23 Czerwca 2013 Akurat krzyki mew nad morzem nie robią już piorunującego wrażenia. Chociażby w centrum Warszawy można je spotkać. Wszystko zależy od kontekstu. Ryk lwa w centrum miasta zdziwi, na sawannie zmrozi krew, mimo upału. Kolejna porcja zdjęć z Dziwnówka. Tym razem były mewy i fale. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redgreen Napisano 28 Czerwca 2013 Share Napisano 28 Czerwca 2013 Stare zdjęcia robione jeszcze komórką. http://pokazywarka.pl/j67f00/ Po wypłynięciu i zatrzymaniu się na płyciźnie poczułem coś szamotającego się w piasku pod stopą. Okazało się że nadepnąłem na flądrę. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi