chomikxd3 Napisano 18 Czerwca 2013 Share Napisano 18 Czerwca 2013 (edytowane) Zakupiłem właśnie malutkiego tłustosza tina ( rozetka ok. 2,5 cm / 3 cm średnicy). Mam pytanie : czy mogę go od razu wystawić na słońce? Jest dosyć mocne. Edytowane 18 Czerwca 2013 przez chomikxd3 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosa1984 Napisano 18 Czerwca 2013 Share Napisano 18 Czerwca 2013 Nie. Pełne słońce nie jest wskazane dla Twojego tłustosza. Stanowisko jasne, ale nie taka patelnia, jaka za oknem. Jakiś jasny parapet będzie w sam raz. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chomikxd3 Napisano 18 Czerwca 2013 Autor Share Napisano 18 Czerwca 2013 Aha. Dziękuję. A podlewanie tak jak u rosiczek i muchołówek...poprzez podsiąkanie. Prawda? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radek:) Napisano 18 Czerwca 2013 Share Napisano 18 Czerwca 2013 Aha. Dziękuję. A podlewanie tak jak u rosiczek i muchołówek...poprzez podsiąkanie. Prawda? tak Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elżbieta Napisano 26 Czerwca 2013 Share Napisano 26 Czerwca 2013 Pewnie masz go ode mnie.Możesz mu dać nieco słoneczka,ale tylko rano,lub po południu,ale niech nie stoi cały czas w wodzie.Tłustosz nie rosiczka.Chociaż co do Tiny,to chyba i tak nieźle to znosi. To w sumie "twardy" tłustosz,ale ze słońcem uważaj. Z czasem będziesz to robił na"czuja",ale jeszcze trochę musisz się pouczyć. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi