CRISTAL2242 Napisano 23 Czerwca 2013 Share Napisano 23 Czerwca 2013 Witam moglibyście mi podpowiedzieć czy to jest mimoza którą zasadziłem czy też inna roślinka?Na dziesięć nasionek które posadziłem wyrosły takie 3 ziemia sklepowa wiec chyba nie powinno być w niej innych nasionek. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radek:) Napisano 23 Czerwca 2013 Share Napisano 23 Czerwca 2013 Tak, to mimoza. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danny8_1991 Napisano 23 Czerwca 2013 Share Napisano 23 Czerwca 2013 Z tym, że to chyba nie odpowiedni dział do zadawania takiego pytania. Mimoza nie jest owadożerna. Wydaję mi się że temat do przeniesienia. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CRISTAL2242 Napisano 23 Czerwca 2013 Autor Share Napisano 23 Czerwca 2013 Bardzo przepraszam,że zły dział kupiłem je razem z rosiczką i muchołówką z allegro i z tylu nasionek wyrosło tylko to.Szkoda. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi