Skocz do zawartości

Czy taka ziemia bedzie odpowiednia?

CRISTAL2242

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 49
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Tak będzie najlepiej ale,,,teraz to już chyba głupie pytanie,na allegro jest tego trochę jakie podłoże wybrać? Gotowy torf z perlitem i żwirkiem czy najlepiej kupić wszystko osobno i samemu mieszać?Chce wyhodować rosiczki,muchołówki,Tłustosze.

Odnośnik do odpowiedzi

... Nie ten temat blush

A najlepiej mieszać samemu tak przy okazji.

O kurcze....pomyliło mi się ;-] bardzo przepraszam.

Ejjjjjjj nie pomyliło to mój temat o ziemi :rotfl: :rotfl:

Edytowane przez CRISTAL2242
Odnośnik do odpowiedzi

Jeszcze jedno pytanko :rotfl: jaki to ma być piasek? taki jak do akwarium?Albo może ktoś da linki do konkretnego torfu pisaku i tak dalej,bo ja już nie wiem jaki kupić jeden ciemny inny brązowy skomplikowane te kwiatki... :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Edytowane przez CRISTAL2242
Odnośnik do odpowiedzi

Jeszcze jedno pytanko :rotfl: jaki to ma być piasek? taki jak do akwarium?Albo może ktoś da linki do konkretnego torfu pisaku i tak dalej,bo ja już nie wiem jaki kupić jeden ciemny inny brązowy skomplikowane te kwiatki... :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Taki jak do akwarium - piasek kwarcowy. Ewentualnie jak nie chcesz, żeby był widoczny ten piasek to kup sobie bazaltowy. Oczywiście o najmniejszej granulacji (0,1 mm - 0,8 mm).

Edytowane przez 1w0na
Odnośnik do odpowiedzi