Blaha Napisano 28 Czerwca 2013 Share Napisano 28 Czerwca 2013 (edytowane) Witam, będę tutaj wrzucał zdjęcia swoich roślin. Nepenthes x ventrata Nepenthes ampullaria 'speckled' Nepenthes jacquelineae Nepenthes robcantleyi Drosera hamiltonii Edytowane 23 Lutego 2016 przez Blaha Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartnik Napisano 28 Czerwca 2013 Share Napisano 28 Czerwca 2013 Tak z czystej ciekawości to na pewno jest Nepenthes jacquelineae? Skąd go posiadasz? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blaha Napisano 28 Czerwca 2013 Autor Share Napisano 28 Czerwca 2013 Kupiłem go w roraimie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartnik Napisano 28 Czerwca 2013 Share Napisano 28 Czerwca 2013 Pewnie ma po prostu tak wybarwione dzbanki:) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CFHs Napisano 28 Czerwca 2013 Share Napisano 28 Czerwca 2013 Mi on wygląda na Nepenthes aristolochioides x mira Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartnik Napisano 28 Czerwca 2013 Share Napisano 28 Czerwca 2013 (edytowane) Nie chciałem "głośno mówić". Edytowane 28 Czerwca 2013 przez Bartnik Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janocix Napisano 28 Czerwca 2013 Share Napisano 28 Czerwca 2013 Aristo x mira ma całkiem inne dzbanki. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blaha Napisano 29 Czerwca 2013 Autor Share Napisano 29 Czerwca 2013 (edytowane) zbliżenie dzbanka N. jacquelineae. Niebardzo mi on wygląda na aristolochioides x mira Sarracenia x chelsonii Sarracenia 'scarlet belle' Edytowane 25 Lutego 2016 przez Blaha Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nwankwo Napisano 29 Czerwca 2013 Share Napisano 29 Czerwca 2013 Dla mnie na tym zdjęciu jest ładnie wybarwiona, młoda Żaklina. CFHs, Bartnik może opiszecie dokładniej co wam nie pasuje ? Pozdrawiam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sttigg Napisano 29 Czerwca 2013 Share Napisano 29 Czerwca 2013 Ładne okazy Tylko dziwnie poskręcane ma ta ventrata te pnącza/łodyżki? nie wiem jak to nazwać Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartnik Napisano 29 Czerwca 2013 Share Napisano 29 Czerwca 2013 Jak najbardziej N. jacquelineae tak jak pisałem po prostu mocna wybarwiony:) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janocix Napisano 29 Czerwca 2013 Share Napisano 29 Czerwca 2013 Ładne okazy Tylko dziwnie poskręcane ma ta ventrata te pnącza/łodyżki? nie wiem jak to nazwać Dzbanecznik jest pnączem i szuka podpory dlatego zawija wąsy. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CFHs Napisano 29 Czerwca 2013 Share Napisano 29 Czerwca 2013 Teraz już wszystko pasuje. Przepraszam za zamieszanie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blaha Napisano 11 Lipca 2013 Autor Share Napisano 11 Lipca 2013 (edytowane) Pinguicula 'Tina' Dionaea muscipula 'Red Dragon' Drosera prolifera Moje nowe rośliny: Drosera roseana Drosophyllum lusitanicum Heliamphora heterodoxa x ionasi Edytowane 25 Lutego 2016 przez Blaha Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blueb Napisano 11 Lipca 2013 Share Napisano 11 Lipca 2013 Biedny ten rosolistnik. Masz go z nasion? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi