Blaha Napisano 11 Lipca 2013 Autor Share Napisano 11 Lipca 2013 (edytowane) Nie, kupiłem go przedwczoraj w sklepie ogrodniczym w Monachium Edytowane 12 Lipca 2013 przez Blaha Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blaha Napisano 14 Lutego 2014 Autor Share Napisano 14 Lutego 2014 (edytowane) Rosolistnik - zdjęcie zrobione jakieś 2 miesiące temu. Miał tylko 2 kwiatki na kwiatostanie z których zebrałem 9 nasion. Ten jakoś nie chciał się otworzyć do końca. Nasiona wysiałem ponad 3 tygodnie temu, 3 już wykiełkowały Drosera roseana Edytowane 4 Lutego 2016 przez Blaha Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosa1984 Napisano 14 Lutego 2014 Share Napisano 14 Lutego 2014 Uroczy dywan. (: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sphagnum Napisano 14 Lutego 2014 Share Napisano 14 Lutego 2014 Piękne D. roseana! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blueb Napisano 14 Lutego 2014 Share Napisano 14 Lutego 2014 Bardzo ładne roseany. Gratuluję rosolistnika, ja próbuję już nie wiem który raz, jak na razie jest ok. Czy ten stary rosolistnik żyje? Czy mógłbyś wstawić jakieś zdjęcie? Wiem, że był wyciągnięty, chciałbym zobaczyć jak teraz wygląda. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blaha Napisano 15 Lutego 2014 Autor Share Napisano 15 Lutego 2014 Stary rosolistnik żyje, już przestał się tak bardzo wyciągać i ma ładną rosę, ale niedawno go trochę przesuszyłem więc stracił sporo liści, niedługo wstawię jakieś zdjęcie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chigi Napisano 15 Lutego 2014 Share Napisano 15 Lutego 2014 Drosera roseana ładnie urosła piękna roślinka. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blaha Napisano 23 Lutego 2014 Autor Share Napisano 23 Lutego 2014 (edytowane) Stary rosolistnik Edytowane 4 Lutego 2016 przez Blaha Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karaluch Napisano 23 Lutego 2014 Share Napisano 23 Lutego 2014 Nieźle go ciągnie do okna Nie masz może liścia na zbyciu ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blaha Napisano 23 Lutego 2014 Autor Share Napisano 23 Lutego 2014 Nie masz może liścia na zbyciu ? Rosolistnika nie da się rozmnożyć z liścia Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blueb Napisano 23 Lutego 2014 Share Napisano 23 Lutego 2014 Piękny rosolistnik! Moje podstawowe pytanie, czy jakoś pachnie? Ile kosztował? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karaluch Napisano 23 Lutego 2014 Share Napisano 23 Lutego 2014 Rosolistnika nie da się rozmnożyć z liścia No ale masz ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blaha Napisano 24 Lutego 2014 Autor Share Napisano 24 Lutego 2014 Piękny rosolistnik! Moje podstawowe pytanie, czy jakoś pachnie? Ile kosztował? Nie, nie pachnie, kosztował 10 euro No ale masz ? No w sumie tak Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blaha Napisano 18 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 18 Sierpnia 2014 (edytowane) Dionaea muscipula 'Schuppenstiel I' Dionaea muscipula 'Red Micro-Teeth' Edytowane 3 Kwietnia 2016 przez Blaha Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biedronkaoo7 Napisano 18 Sierpnia 2014 Share Napisano 18 Sierpnia 2014 Śliczna ta czerwona !! A raczej bordowa Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi