Brenas Napisano 30 Czerwca 2013 Autor Share Napisano 30 Czerwca 2013 To jak stożek (czubek) został ucięty to już rosnąć nie będzie?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manys Napisano 30 Czerwca 2013 Share Napisano 30 Czerwca 2013 W tym miejscu nie, bo nie ma z czego. Wybije z innego miejsca, 1 lub kilka stożków, jeśli oczywiście dzbanecznik nadaje się do wzrostu czy jak to zwać. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brenas Napisano 1 Lipca 2013 Autor Share Napisano 1 Lipca 2013 Największe pytanie jest takie czy przez ponad miesiąc się ukorzenił bo jak nie to nie odbije chyba Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daro7979 Napisano 1 Lipca 2013 Share Napisano 1 Lipca 2013 Mój gracillis ukorzeniał się coś koło tego w styczniu bez doświetlania i dogrzewania. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brenas Napisano 1 Lipca 2013 Autor Share Napisano 1 Lipca 2013 zobaczymy co z niego wyjdzie jeszcze Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fly guy Napisano 1 Lipca 2013 Share Napisano 1 Lipca 2013 Ludzie, trochę więcej cierpliwości, przy ukorzenianiu pierwsze liście często takie są, małe, powykręcane, z dziwnym zakończeniem. Daj roślinie spokojnie się ukorzenić. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brenas Napisano 1 Lipca 2013 Autor Share Napisano 1 Lipca 2013 (edytowane) stożek i tak ucięty to czarne wiec zostaje czekać na nowe stożki tylko A waszym zdaniem torf z mojego zdjęcia wygląda dobrze?? Edytowane 1 Lipca 2013 przez Brenas Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manys Napisano 1 Lipca 2013 Share Napisano 1 Lipca 2013 Ładnie wygląda, może trochę zbity, albo mi się tak tylko wydaje. Dzbaneczniki najlepiej ukorzenia się we mchu torfowcu, ale w takim podłożu Ventrata spokojnie się ukorzeni. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brenas Napisano 1 Lipca 2013 Autor Share Napisano 1 Lipca 2013 Ok dzięki wielkie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi