qwertyweb Napisano 10 Lipca 2013 Share Napisano 10 Lipca 2013 (edytowane) Witam. Wiecie może w jakich znanych sklepach (nie internetowych) można kupić tłustosze? Bo na żywo nigdy jeszcze go nie widziałem.. Przy zakupie w internecie dochodzą koszty przesyłki, nie będę mógł go dokładnie zobaczyć i trzeba się trochę natrudzić, więc chciałbym go kupić w sklepie.. -------------------------------------------------------------------- Kupiłem tłustosza w OBI , które tak to robi że jesteś szczęśliwy już od 22zł. Edytowane 12 Lipca 2013 przez qwertyweb Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daro7979 Napisano 10 Lipca 2013 Share Napisano 10 Lipca 2013 W kwiaciarniach szukaj. Czasami mają Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadoCMG Napisano 10 Lipca 2013 Share Napisano 10 Lipca 2013 Na forum popytaj. Sporo osób ma. W kwiaciarniach bardzo rzadko kiedy coś mają... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daro7979 Napisano 10 Lipca 2013 Share Napisano 10 Lipca 2013 Kolega chce w sklepie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barni Napisano 10 Lipca 2013 Share Napisano 10 Lipca 2013 ostatnio widziałem w Castoramie i Obi, więc jak nie będzie w kwiaciarniach to tam powinieneś znaleźć. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
allgreen Napisano 10 Lipca 2013 Share Napisano 10 Lipca 2013 Tak jak poprzednicy Obi i Castorama w okresie letnim a ponadto Leroy Merlin rośliny (bardzo często) a także powiem że sam widywałem w sklepie IKEA wiem niewiarygodne, ale mam zajęcia dla niewierzących Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
natalia.t Napisano 10 Lipca 2013 Share Napisano 10 Lipca 2013 Jak kupowałam kilka roślin w leroy merlin to tłustosze też były. Nie wiem czy jeszcze mają tam te rośliny, dawno nie byłam. Jedna sprawa - kupno tych roślin w sklepie wcale nie wychodzi taniej niż kupno od kogoś z forum. Tyle, że przez internet rośliny są sprzedawane bez doniczki, bez podłoża, więc trzeba się trochę przygotować na przybycie roślinki. A koszt niedużej, pospolitej rośliny owadożernej w sklepie to od kilkunastu do dwudziestu kilku złotych, często drożej niż jedna roślina i koszty przesyłki razem, tym bardziej, że od jednego hodowcy możesz kupić kilka roślin, a koszt przesyłki tylko jeden. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
incluso Napisano 10 Lipca 2013 Share Napisano 10 Lipca 2013 A i te ze sklepu też trzeba od razu przesadzać ponieważ najczęściej są trzymane w nieodpowiednim podłożu. Także jak napisała koleżanka natalia.t, lepiej kupić ze sprawdzonego sklepu internetowego lub od kogoś na forum. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaKtuseK Napisano 10 Lipca 2013 Share Napisano 10 Lipca 2013 Można też pojechać do Meksyku,znaleźć urwisko po którym spływa woda i do wyboru do koloru Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daro7979 Napisano 10 Lipca 2013 Share Napisano 10 Lipca 2013 I nie płacisz niepotrzebnie za przesyłkę Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qwertyweb Napisano 11 Lipca 2013 Autor Share Napisano 11 Lipca 2013 (edytowane) Przed chwilą kupiłem ostatniego tłustosza w OBI ! ! dzięki Barni za info. (ten tłustosz jest podwójny.) Czy powinienem go rozsadzić ? jeśli tak, kiedy i jak? Edytowane 11 Lipca 2013 przez qwertyweb Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Narcyz Napisano 10 Sierpnia 2014 Share Napisano 10 Sierpnia 2014 Kilka dni temu, ku mojemu wielkiemu zdziwieniu, podczas poszukiwań jakiś owadożerów po Legnickich marketach już zrezygnowany trafiłem na takie coś zakopane wśród Realowskich roślin Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CFHs Napisano 10 Sierpnia 2014 Share Napisano 10 Sierpnia 2014 Przed chwilą kupiłem ostatniego tłustosza w OBI ! ! dzięki Barni za info. (ten tłustosz jest podwójny.) Czy powinienem go rozsadzić ? jeśli tak, kiedy i jak? Ile zapłaciłeś? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość dawwww Napisano 22 Maja 2015 Share Napisano 22 Maja 2015 (edytowane) Polecam taki sklep ogrodniczy jak Ogrod-Marzen (allegro.pl/listing/user/listing.php?order=qd&us_id=17390038). Działają przez allegro, ale nie ma problemów z zamówieniem bez konta, po prostu telefonicznie. Edytowane 22 Maja 2015 przez dawwww Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biedronkaoo7 Napisano 22 Maja 2015 Share Napisano 22 Maja 2015 Chyba koledze sprzedaż słabo idzie, skoro się tu reklamuje... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi