Serbia Napisano 17 Lipca 2013 Share Napisano 17 Lipca 2013 Swoje dzbaneczniki zraszam wodą deminarelizowaną, ale ostatnio zacząłem się zastanawiać, czy to jest konieczne? Czy do zraszania można użyć kranówki? A jeśli nie kranówki, to może wody przegotowanej, odstanej lub deszczówki? Jeśli o deszczówkę chodzi, to zwracam jedynie uwagę na fakt, że mieszkam w Warszawie, a zatem poziom zanieczyszczenia powietrza, a tym samym wody deszczowej, jest zapewne wyższy, niż w innych rejonach Polski. Niedługo też zamierzam umieścić moje dzbaneczniki w żywym sphagnum. Czy ten mech również wymaga wody deminarilzowanej? Przepraszam, jeśli odpowiedzi na te pytania już padły, ale nie potrafiłem odnaleźć w natłoku tematów na tym forum. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaKtuseK Napisano 17 Lipca 2013 Share Napisano 17 Lipca 2013 Proszę http://www.rosliny-owadozerne.pl/Zraszanie-t1200.html Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi