dzony1991 Napisano 8 Sierpnia 2013 Share Napisano 8 Sierpnia 2013 Podobna i nie boi się ludzi bo już z 7 razy była na balkonie z oknami. Jakby się owadożerami interesowała :/ Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elżbieta Napisano 9 Sierpnia 2013 Share Napisano 9 Sierpnia 2013 Ja kiedyś znalazłam w skrzynce na gaz przy bloku młodą kawkę,a właściwie moja suka ją znalazła. Wykarmiłam,odchowałam,ale nie miałam żadnej klatki.Nie chciała odlecieć.Co powiedziałam i pokazywałam,rozumiała wszystko.Krukowate są mądre.Ten jest wróblowaty,ale jak już wyrośnie spróbuj go wypuścić. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jagielon Napisano 9 Sierpnia 2013 Share Napisano 9 Sierpnia 2013 Dzony ten ptak to kopciuszek, pewnie nie dawno opuścił gniazdo stąd ta nieporadność w lataniu... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radek:) Napisano 9 Sierpnia 2013 Share Napisano 9 Sierpnia 2013 Faktycznie, właśnie ten rudawy ogon mnie zastanawiał. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elżbieta Napisano 10 Sierpnia 2013 Share Napisano 10 Sierpnia 2013 Kopciuszek to nie jest.One się u mnie gnieżdżą.Samica jest bura,a samiec czarny z pomarańczowymi ogonami.Nie mają nic żółtego.Dobre by było zdjęcie z boku. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jagielon Napisano 11 Sierpnia 2013 Share Napisano 11 Sierpnia 2013 Atlas ptaków Zarówno samiec, samica jak i młode posiadają rdzawy spód ogonka... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niekumaty Burak Napisano 26 Listopada 2013 Share Napisano 26 Listopada 2013 W Szczecinie w parku żerowało stado gawronów, wśród nich takie coś. ciąg dalszy nastąpi Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niekumaty Burak Napisano 26 Listopada 2013 Share Napisano 26 Listopada 2013 (edytowane) Zdjęcia zrobione komórką i mocno przetworzone by było coś widać. Edytowane 26 Listopada 2013 przez Niekumaty Burak Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartnik Napisano 26 Listopada 2013 Autor Share Napisano 26 Listopada 2013 Gawron? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niekumaty Burak Napisano 27 Listopada 2013 Share Napisano 27 Listopada 2013 Gawron? To, że gawron, jest oczywiste. Proszę zwrócić uwagę na nietypowe ubarwienie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arturr0 Napisano 27 Listopada 2013 Share Napisano 27 Listopada 2013 Jakaś mutacja genetyczna, choroba upierzenia lub mieszaniec z innym gatunkiem z krukowatych (ale chyba jedynie krzyżówka ze sroką mogłaby dać takie ubarwienie). Tak, czy inaczej - ciekawy egzemplarz. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niekumaty Burak Napisano 27 Listopada 2013 Share Napisano 27 Listopada 2013 Mam teorię, że to chimera typowego z albinosem. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi