Mekk Napisano 26 Lipca 2013 Share Napisano 26 Lipca 2013 Serdecznie zapraszamy Was na Wystawę i Kiermasz Roślin Owadożernych w poznańskiej Palmiarni pt. "Poznaj Drapieżne Piękności". Odbędzie się w dniach 10-11 sierpnia (sobota-niedziela). Ceny biletów wstępu do Palmiarni normalny - 7,00 zł ulgowy - 5,00 zł dzieci do lat 3. - wstęp bezpłatny Na Wystawie nie zabraknie ciekawych i rzadkich roślin, jeśli jednak interesuje Was zakup jakiejś konkretnej rośliny, najlepiej zarezerwujcie ją u nas wcześniej, a przywieziemy ją na pewno. Pozdrawiam, Michał Gąstał Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
allgreen Napisano 26 Lipca 2013 Share Napisano 26 Lipca 2013 Ktoś planuje przyjść? Ja się postaram być i cyknąć jakieś foty ;-) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Painkiler1 Napisano 26 Lipca 2013 Share Napisano 26 Lipca 2013 ja będę na 100% ale nie wiem czy w sobote czy w niedziele Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mekk Napisano 26 Lipca 2013 Autor Share Napisano 26 Lipca 2013 Oczywiście dla forumowiczów nie zabraknie atrakcyjnych rabatów, tak więc przebycie kilkudziesięciu kilometrów, będzie podejrzewam opłacalne Pozdrawiam! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chomikxd3 Napisano 26 Lipca 2013 Share Napisano 26 Lipca 2013 Chciałbym przyjechać, ale z Kożuchowa trochę jest . Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Painkiler1 Napisano 26 Lipca 2013 Share Napisano 26 Lipca 2013 Chciałbym przyjechać, ale z Kożuchowa trochę jest . do Zielonej Góry masz sporo autobusów, a z Zielonej do Poznania już bez problemu pociag złapiesz Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
natalia.t Napisano 26 Lipca 2013 Share Napisano 26 Lipca 2013 Ja sobie raczej odpuszczę Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosa1984 Napisano 26 Lipca 2013 Share Napisano 26 Lipca 2013 Hmm... "Rośliny, które zareagują na Twój dotyk". Brzmi enigmatycznie i niemal zmysłowo. Może wpadnę, dawno nie byłem w Poznaniu. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chomikxd3 Napisano 26 Lipca 2013 Share Napisano 26 Lipca 2013 (edytowane) Hmm... "Rośliny, które zareagują na Twój dotyk". Brzmi enigmatycznie i niemal zmysłowo. Może wpadnę, dawno nie byłem w Poznaniu. Pierwsze co mi przyszło na myśl: mimoza . A drugie to muchole . Ale skoro mowa o ,,reagowaniu na dotyk" daję głowę, ze będzie tam mimoza. Chyba, ze to wystawa TYLKO owadożerów. Edytowane 26 Lipca 2013 przez chomikxd3 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mekk Napisano 26 Lipca 2013 Autor Share Napisano 26 Lipca 2013 Pierwsze co mi przyszło na myśl: mimoza . A drugie to muchole . Ale skoro mowa o ,,reagowaniu na dotyk" daję głowę, ze będzie tam mimoza. Chyba, ze to wystawa TYLKO owadożerów. Nie będzie mimozy ; ) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chomikxd3 Napisano 26 Lipca 2013 Share Napisano 26 Lipca 2013 Więc tylko owadożery.. : ) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzony1991 Napisano 26 Lipca 2013 Share Napisano 26 Lipca 2013 Możliwe że ja się pojawię Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mekk Napisano 26 Lipca 2013 Autor Share Napisano 26 Lipca 2013 Wpadnijcie, a na pewno nie będziecie żałować Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
allgreen Napisano 26 Lipca 2013 Share Napisano 26 Lipca 2013 Ja na 90% będę w sobotę i zapraszam wszystkich z okolic szczególnie tych co w Poznańskiej palmiarni nie byli. Jest tam fajna kawiarenka tak więc kawa czy herbata to nie problem. Jest też pomieszczenie z zwierzętami akwariowymi i bardzo fajne karpie koi pod mini wodospadem. A i jeszcze jedno mimozy są ale eksponaty palmiarni Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Painkiler1 Napisano 26 Lipca 2013 Share Napisano 26 Lipca 2013 Ja na 90% będę w sobotę i zapraszam wszystkich z okolic szczególnie tych co w Poznańskiej palmiarni nie byli. Jest tam fajna kawiarenka tak więc kawa czy herbata to nie problem. Jest też pomieszczenie z zwierzętami akwariowymi i bardzo fajne karpie koi pod mini wodospadem. A i jeszcze jedno mimozy są ale eksponaty palmiarni te mimozy to tak sa tam wymeczone ze makabra pamietam tez ze mieli 2 ventraty Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi