karaluch Napisano 26 Lipca 2013 Share Napisano 26 Lipca 2013 Oczywiście dla forumowiczów nie zabraknie atrakcyjnych rabatów, tak więc przebycie kilkudziesięciu kilometrów, będzie podejrzewam opłacalne Pozdrawiam! A kilkaset ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mekk Napisano 26 Lipca 2013 Autor Share Napisano 26 Lipca 2013 A kilkaset ? Próbuj ! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
natalia.t Napisano 26 Lipca 2013 Share Napisano 26 Lipca 2013 Mam propozycje nie do odrzucenia - dla tych, którzy mają do przebycia ponad 200km, rośliny za 20% ich ceny Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mekk Napisano 26 Lipca 2013 Autor Share Napisano 26 Lipca 2013 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rosiczkoholik Napisano 27 Lipca 2013 Share Napisano 27 Lipca 2013 Kurcze ja mam 400 km ale będę na 80% Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arturr0 Napisano 27 Lipca 2013 Share Napisano 27 Lipca 2013 Ja mam 100 km. Jak czas pozwoli, to podjadę, bo o kilka dzbanków to bym sobie kolekcję powiększył a i w poznańskiej palmiarni jeszcze nie byłem, chociaż bywam w tym mieście raz, po raz. Aż wstyd... . Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mekk Napisano 28 Lipca 2013 Autor Share Napisano 28 Lipca 2013 Idealnie Serdecznie wszystkich Was zapraszamy! Przypomnę tylko, że jeśli macie coś szczególnego z oferty na oku - dajcie nam o tym znać (nie damy rady po prostu zabrać wszystkich roślin ze sklepu). Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorian Napisano 28 Lipca 2013 Share Napisano 28 Lipca 2013 Na tym kiermaszu będą tylko dzbaneczniki, czy jakieś inne również? Na 90% przyjadę w niedziele Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mekk Napisano 28 Lipca 2013 Autor Share Napisano 28 Lipca 2013 Nie tylko dzbaneczniki Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rosiczkoholik Napisano 28 Lipca 2013 Share Napisano 28 Lipca 2013 A roraima będzie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mekk Napisano 28 Lipca 2013 Autor Share Napisano 28 Lipca 2013 (edytowane) hm : ) ? edit: Domyślam się, że masz na myśli sklep : > W każdym bądź razie, jest to wystawa sklepu Roraima i pojawi się tam nasza skromna ekipa. Pozdrawiam! Edytowane 28 Lipca 2013 przez Mekk Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mekk Napisano 28 Lipca 2013 Autor Share Napisano 28 Lipca 2013 Co powiecie na zorganizowanie jakiegoś spotkania? Fajnie by było, jak dalibyście radę zgrać się i wpaść (chociaż w większości) jednego dnia. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Painkiler1 Napisano 28 Lipca 2013 Share Napisano 28 Lipca 2013 Ja będę w sobotę albo w niedzielę od 10:30 do 18 w Poznaniu Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorian Napisano 28 Lipca 2013 Share Napisano 28 Lipca 2013 Ja również będę w niedzielę Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
allgreen Napisano 29 Lipca 2013 Share Napisano 29 Lipca 2013 Wstawiam oto taki przedsmak z poznańskiej palmiarni Nic szczególnego ale zawsze coś Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi