Sevillo Napisano 29 Lipca 2013 Share Napisano 29 Lipca 2013 (edytowane) Gdy idę sobie do kuchni zrobić tosty z masełkiem nagle coś mi skacze na plecy ( o mało co zawału nie dostałem ) , patrze , a to ... no to Zdjęcia: Teraz tylko pytanie jak on wszedł do mojego domu . Edytowane 29 Lipca 2013 przez Sevillo Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arturr0 Napisano 29 Lipca 2013 Share Napisano 29 Lipca 2013 Samica pasikonika zielonego . Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sevillo Napisano 29 Lipca 2013 Autor Share Napisano 29 Lipca 2013 Fajnie , tylko jak ona weszła do mojego domku ? Nie wiecie jak ja się czułem z nią na plecach . To już mogę iść spokojnie po moje tosty . Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daro7979 Napisano 29 Lipca 2013 Share Napisano 29 Lipca 2013 Masz uchylone okno Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sevillo Napisano 29 Lipca 2013 Autor Share Napisano 29 Lipca 2013 Wątpię , że weszła przez okno. Po ludzku mówiąc - drzwi mam po drugiej stronie , a jak byłem twarzą do okna to ona skoczyła mi na plecy . Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daro7979 Napisano 29 Lipca 2013 Share Napisano 29 Lipca 2013 One potrafią chodzić To żaden problem, żeby przeszła po ścianie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wrazik Napisano 29 Lipca 2013 Share Napisano 29 Lipca 2013 Ja już kilka razy miałem to okropieństwo w domu I to dużo większe xD Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daro7979 Napisano 29 Lipca 2013 Share Napisano 29 Lipca 2013 Okropieństwo One są super Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sevillo Napisano 29 Lipca 2013 Autor Share Napisano 29 Lipca 2013 Balkon mam otwarty , nie uchylony to chyba przez to . Okropieństwo , od tego czasu , gdy skoczyło mi na plecy ... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daro7979 Napisano 29 Lipca 2013 Share Napisano 29 Lipca 2013 Ja je tam lubię Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arturr0 Napisano 29 Lipca 2013 Share Napisano 29 Lipca 2013 Oprócz tego, że chodzą po pionowych ścianach, to jeszcze potrafią wykonywać bardzo długie skoki oraz latają. W sezonie letnim często zdarza się, że dostają się do domów lub mieszkań (piętro nie gra roli). Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sevillo Napisano 29 Lipca 2013 Autor Share Napisano 29 Lipca 2013 Akurat mieszkam na parterze . Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sevillo Napisano 29 Lipca 2013 Autor Share Napisano 29 Lipca 2013 Już tak mało brakuje , żeby sobie poszedł ( za szybą już jest) : Nie , ale jednak nie. Zostaje : Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
natalia.t Napisano 29 Lipca 2013 Share Napisano 29 Lipca 2013 Piękny zwierz. Kiedyś po większych ulewach i wichurach widywałam martwe okazy na werandzie (i to właśnie wciąż nierozwiązana zagadka - dlaczego po burzach i dlaczego martwe?). Czasami zdarzały się i żywe na łące, ale rzadko. Przez ostatnie kilka lat nie widuję ani żywych, ani martwych. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wrazik Napisano 29 Lipca 2013 Share Napisano 29 Lipca 2013 U mnie taki delikwent zawsze szybko wylatywał z domu...po kilku minutach paniki mojej mamy zaraz dostawał klapkiem i wracał do natury martwy xD Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi