Skocz do zawartości

Gość w domu

Sevillo

Rekomendowane odpowiedzi

Ale że planujesz sparring im zrobić? :P

Absolutnie nie. Ciekawi mnie to po prostu. :) Przemierzając bieszczadzkie łąki, zawsze wypatruję modliszki. Bezowocnie na razie. Znalazłem za to wersję ultrahardcore bohatera tego tematu. Nakoksowany, opancerzony i z mieczem przy boku, gniewne spojrzenia miota spod przyłbicy. Nie starałem się nawet zidentyfikować. Jak wrócę z pracy, wrzucę zdjęcie. Pewnie ktoś będzie wiedział co to.

Widziałem kiedyś jak konsumował osę :D

Szacunek. To musiało być efektowne polowanie. Nawiasem mówiąc, też kiedyś konsumowałem osę, ale przypadkiem i martwą. Nie polecam.

Odnośnik do odpowiedzi

• Odpowiedzi 56
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Znalazłem za to wersję ultrahardcore bohatera tego tematu. Nakoksowany, opancerzony i z mieczem przy boku, gniewne spojrzenia miota spod przyłbicy. Nie starałem się nawet zidentyfikować. Jak wrócę z pracy, wrzucę zdjęcie. Pewnie ktoś będzie wiedział co to.

Chętnie zobaczę pasikonika - tanka. Sama zawsze trafiam na te raczej rachityczne...

Sprawdzamy? To na kiedy ustalamy piętnastą walkę stulecia w tej dekadzie?
EE nie ta kategoria wagowa w tym filmiku.

No wiecie, chciałam oszczędzić im walki. Ale widzę, że się nie udało. :P

Odnośnik do odpowiedzi

Chomik niezły ale na stróża domowego skuteczniejszy ten futrzak

http://www.sfora.pl/Bobr-zabil-wedkarza-Zw...na-niego-a54508

W niedzielę byłem nad rzeką i wsadziłem łapy pod brzeg za rybami.

Jak złapałem płetwę wielkości moich dłoni i poczułem futro to mi się odechciało.

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedyś mama po zmroku wróciła przestraszona i blada i dopiero po kilku minutach wykrztusiła, że widziała krokodyla w rowie. Na pytanie jakiego krokodyla odpowiedziała, że owłosionego. Do tej pory nie wiemy, czy bóbr, czy wydra, a może zwykły kot w świetle księżyca nabrał krokodylich kształtów, w każdym razie długo od tamtego zdarzenia rodzice mnie straszyli, że jak będę wracać do domu po zmroku to zje mnie owłosiony krokodyl.

Odnośnik do odpowiedzi

Chętnie zobaczę pasikonika - tanka. Sama zawsze trafiam na te raczej rachityczne...

Spotkałem tego stwora dwa lata temu w pobliżu opuszczonej wsi Caryńskie. Stamtąd już niedaleko do południowej granicy z Ukrainą. Miał jakieś 3 metry.

e.jpg

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.