Tomason Napisano 1 Sierpnia 2013 Share Napisano 1 Sierpnia 2013 Witam, potrzebuję do akwarium suchych szyszek olchy. Rośnie niedaleko kogoś? Obok mnie szukałem i nie znalazłem :/ Jakby ktoś był na tyle miły i wysłałby mi ich (najlepiej wraz z gałązkami). Oczywiście oddałbym za przesyłke. Pozdrawiam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
natalia.t Napisano 1 Sierpnia 2013 Share Napisano 1 Sierpnia 2013 U mnie tego mnóstwo rośnie, ale to jeszcze nie sezon na szyszeczki. Przynajmniej u mnie jeszcze nie spadają, ale jak już będą wisieć jakieś ładne to mogę nazrywać. Ale jeszcze sprecyzuj czego dokładnie potrzebujesz. Jak zaczną spadać z drzewa suche to tylko pojedyncze sztuki, jak mają być na gałązkach w kupkach to chyba lepiej zbierać już teraz. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomason Napisano 1 Sierpnia 2013 Autor Share Napisano 1 Sierpnia 2013 Chodzi mi o końcówki gałęzi, wraz z zeszłorocznymi szyszkami. Chociaż same szyszki, wraz z kilku centymetrowymi "szypułkami" też będą dobre. Ale muszą to być takie już bez nasion, czarne, suche. Najlepiej takie: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arturr0 Napisano 1 Sierpnia 2013 Share Napisano 1 Sierpnia 2013 Jak będę na rybach (prawdopodobnie przyszły weekend), to się rozejrzę. I dam ci znać. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
natalia.t Napisano 1 Sierpnia 2013 Share Napisano 1 Sierpnia 2013 To jeszcze nie teraz, pod koniec sierpnia i we wrześniu to spada z drzewa i zaśmieca podwórko. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi