kubusszerokopasmowy Napisano 3 Sierpnia 2013 Share Napisano 3 Sierpnia 2013 witam zbliża mi się 18 mojej koleżanki i postanowimy kupić jej manekina i do tego dokleić duże dildo;D i mam do was pytanie gdzie można kupić takiego manekina? ;D widziałem na allegro ale ceny zaczynają się dopiero od 300zł ;/ a prezent kupujemy tylko we 2 . chodzi mi mniej więcej o coś takiego http://allegro.pl/manekin-meski-duzy-i3440769585.html z góry dziękuje ;D Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daro7979 Napisano 3 Sierpnia 2013 Share Napisano 3 Sierpnia 2013 Mam takie pytanie. Jaki prezent macie zamiar zrobić, gdy 18-stkę będzie obchodził kolega? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosa1984 Napisano 3 Sierpnia 2013 Share Napisano 3 Sierpnia 2013 Taki sam pewnie. Osiemnastka to osiemnastka. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daro7979 Napisano 3 Sierpnia 2013 Share Napisano 3 Sierpnia 2013 Taak. Jak się bawić to się bawić Tylko co powiedzą rodzice, gdy syn dostanie dildo na osiemnastkę? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chomikxd3 Napisano 3 Sierpnia 2013 Share Napisano 3 Sierpnia 2013 Taak. Jak się bawić to się bawić Tylko co powiedzą rodzice, gdy syn dostanie dildo na osiemnastkę? Przekonaj się; sprawdź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daro7979 Napisano 3 Sierpnia 2013 Share Napisano 3 Sierpnia 2013 Sam sobie nie dam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chomikxd3 Napisano 3 Sierpnia 2013 Share Napisano 3 Sierpnia 2013 Sam sobie nie dam Mogłbym Ci kupić xD Ale musiałbyś nakręcić filmik jak otwierasz prezent przy rodzicach XD Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daro7979 Napisano 3 Sierpnia 2013 Share Napisano 3 Sierpnia 2013 Hahaha Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubusszerokopasmowy Napisano 3 Sierpnia 2013 Autor Share Napisano 3 Sierpnia 2013 koledze my kupili dmuchana lalkę i pompował ja na sali o 24 ;D mina rodziców nieziemska ;D ale chwile potem kolega "dętka" zgon ;D Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubusszerokopasmowy Napisano 3 Sierpnia 2013 Autor Share Napisano 3 Sierpnia 2013 i wie ktoś gdzie można kupić za w miarę dobra cenę takiego manekina ;D? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Painkiler1 Napisano 3 Sierpnia 2013 Share Napisano 3 Sierpnia 2013 Przy likwidacji sklepów taniej możesz dostać Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi