Skocz do zawartości

Owadożerne piekiełko Łukasha

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 367
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

W takim razie już wiem dlaczego muchołówka którą mam na oku jest chwilowo niedostępna. Mam nadzieje że będzie jeszcze możliwość jej zakupu.

w prezencie dostałem ;)

Odnośnik do odpowiedzi

Dzisiejsza relacja z parapetu.

Zaznaczam, że D. Dielsiana, D. Venusta SAF, D. Spatulata oraz D. Natalensis brylują wśród pozostałych. Podobają mi się ich kropelki i zauważyłem, że wytwarzaniu kropel sprzyja im właśnie obecna temp za oknem ok. 10-14 stopni :)

Pinguicula Sethos nie chce mi rosnąć już długi czas, mam takiego oto mikruska a cefalek tez jakoś nie bardzo kwapi się do wzrostu.

post-6457-1389292294_thumb.jpg

post-6457-1389292302_thumb.jpg

Edytowane przez Gość
Odnośnik do odpowiedzi

Amaterasu dzięki, staram się podpisywać bo wiem, że wtedy jest zdecydowanie łatwiej pozostałym przeglądającym, dzięki czemu możemy porównywać swoje odmiany :) A roślin jeszcze jest trochę w zanadrzu ale niefotogeniczne :P łącznie mam 26 różnych odmian plus niedawno ścięta pigmejka, może odżyje :)

Nieuczesany Sony Alpha 290 ze standardowym obiektywem :)

chroman91 ano tak, jeszcze nie zamówiłem akwarium bo grubo się nad nim zastanawiam, zawsze to lepiej dla roślinek a i lampeczkę się dokupi bo zima wiadomo... mroczna wacko

Edytowane przez Gość
Odnośnik do odpowiedzi