Nieuczesany Napisano 29 Sierpnia 2013 Share Napisano 29 Sierpnia 2013 Natalio to BIG MOUTH Z Carnisany? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukash Napisano 29 Sierpnia 2013 Autor Share Napisano 29 Sierpnia 2013 zgadza się Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nieuczesany Napisano 29 Sierpnia 2013 Share Napisano 29 Sierpnia 2013 W takim razie już wiem dlaczego muchołówka którą mam na oku jest chwilowo niedostępna. Mam nadzieje że będzie jeszcze możliwość jej zakupu. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukash Napisano 29 Sierpnia 2013 Autor Share Napisano 29 Sierpnia 2013 W takim razie już wiem dlaczego muchołówka którą mam na oku jest chwilowo niedostępna. Mam nadzieje że będzie jeszcze możliwość jej zakupu. w prezencie dostałem Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nieuczesany Napisano 29 Sierpnia 2013 Share Napisano 29 Sierpnia 2013 w prezencie dostałem Nie mogli Ci dać jakiegoś capensisa albo regulara? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukash Napisano 1 Września 2013 Autor Share Napisano 1 Września 2013 (edytowane) Dzisiejsza relacja z parapetu. Zaznaczam, że D. Dielsiana, D. Venusta SAF, D. Spatulata oraz D. Natalensis brylują wśród pozostałych. Podobają mi się ich kropelki i zauważyłem, że wytwarzaniu kropel sprzyja im właśnie obecna temp za oknem ok. 10-14 stopni Pinguicula Sethos nie chce mi rosnąć już długi czas, mam takiego oto mikruska a cefalek tez jakoś nie bardzo kwapi się do wzrostu. Edytowane 9 Stycznia 2014 przez Gość Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukash Napisano 1 Września 2013 Autor Share Napisano 1 Września 2013 (edytowane) cd. Edytowane 9 Stycznia 2014 przez Gość Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukash Napisano 1 Września 2013 Autor Share Napisano 1 Września 2013 (edytowane) i ostatnia część Edytowane 9 Stycznia 2014 przez Gość Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amaterasu Napisano 1 Września 2013 Share Napisano 1 Września 2013 Łał to sporo masz już tych roślinek. Świetnie Ci muchołówki i rosiczki rosną . Nawet zdjęcia podpisujesz, co za profesjonalizm. Owocnych dalszych łowów Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nieuczesany Napisano 1 Września 2013 Share Napisano 1 Września 2013 Jakim aparatem robisz zdjęcia? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chroman91 Napisano 1 Września 2013 Share Napisano 1 Września 2013 Ładne roślinki :)Kolekcja szybko się powiększa I bardzo dobrze Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukash Napisano 1 Września 2013 Autor Share Napisano 1 Września 2013 (edytowane) Amaterasu dzięki, staram się podpisywać bo wiem, że wtedy jest zdecydowanie łatwiej pozostałym przeglądającym, dzięki czemu możemy porównywać swoje odmiany A roślin jeszcze jest trochę w zanadrzu ale niefotogeniczne łącznie mam 26 różnych odmian plus niedawno ścięta pigmejka, może odżyje Nieuczesany Sony Alpha 290 ze standardowym obiektywem chroman91 ano tak, jeszcze nie zamówiłem akwarium bo grubo się nad nim zastanawiam, zawsze to lepiej dla roślinek a i lampeczkę się dokupi bo zima wiadomo... mroczna Edytowane 1 Września 2013 przez Gość Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niekumaty Burak Napisano 3 Września 2013 Share Napisano 3 Września 2013 Mech w doniczce z Pinguicula Sethos sugeruje, że trzymasz go w takim samym podłożu co rosiczki. Powinno być bardziej mineralne i mniej kwaśne. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukash Napisano 6 Września 2013 Autor Share Napisano 6 Września 2013 (edytowane) Niekumaty Burak dzięki za podpowiedź, dostosuję się A tu nakarmiona rosiczka Capensis All Red Edytowane 8 Stycznia 2014 przez Gość Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Masiol Napisano 6 Września 2013 Share Napisano 6 Września 2013 Jakoś słabo wybarwiony ten all red Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi