Skocz do zawartości

Owadożerne piekiełko Łukasha

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 367
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Painkiler1 no właśnie nie bo w stan spoczynku przeszła u mnie latem kiedy zaczęła "zamierać". W pewnym momencie myślałem, że ją stracę dopóki nie znalazłem informacji, że D. paradoxa przechodzi stan spoczynku i ot tak ją trzymałem.

Bartnik Ciepło to ona ma bez wątpienia jak lampę zapalam w ciągu dnia. Temperatura w środku oscyluje w okolicach 28 stopni C. Rosiczka znajduje się dosłownie przy lampie, na którą pada najwięcej światła. Ponadto żarówka emituje ciepło i niewielką ilość promieniowania UV. Z jednej strony chciałbym ją tam zatrzymać z drugiej w terra trzymam inne rosiczki i nie chciałbym im zaszkodzić :( Chyba zaopatrzę się jeszcze w kolejne terra z inną lampą, gdzie będę trzymał światłolubne rosiczki tolerujące wyższe temperatury :)

post-6457-1389292670_thumb.jpg

Edytowane przez Gość
Odnośnik do odpowiedzi

• 5 weeks later...

Hodowcom, od których zakupiłem rośliny pragnę bardzo podziękować, gdyż wszystkie zakupione roślinki rosną bez najmniejszego problemu.

Edytowane przez Gość
Odnośnik do odpowiedzi

Dziękuję za wszelką pomoc jaką tutaj otrzymałem. Hodowcom, od których zakupiłem rośliny pragnę bardzo podziękować, gdyż wszystkie zakupione roślinki rosną bez najmniejszego problemu :) Sukcesów życzę! A mnie proszę wykasować ze społeczności tego forum.

Pozdrawiam! Łukasz

hmmm?

Odnośnik do odpowiedzi