Painkiler1 Napisano 10 Grudnia 2013 Share Napisano 10 Grudnia 2013 Zdaje mi się, że paradoxa wkroczyła w okres spoczynku. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartnik Napisano 10 Grudnia 2013 Share Napisano 10 Grudnia 2013 Uwierz mi, że to nie jest stan spoczynku... Zabierz ją do cieplejszego miejsca i koniecznie zacznij doświetlać. Jeśli doświetlasz zwiększ moc. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukash Napisano 10 Grudnia 2013 Autor Share Napisano 10 Grudnia 2013 (edytowane) Painkiler1 no właśnie nie bo w stan spoczynku przeszła u mnie latem kiedy zaczęła "zamierać". W pewnym momencie myślałem, że ją stracę dopóki nie znalazłem informacji, że D. paradoxa przechodzi stan spoczynku i ot tak ją trzymałem. Bartnik Ciepło to ona ma bez wątpienia jak lampę zapalam w ciągu dnia. Temperatura w środku oscyluje w okolicach 28 stopni C. Rosiczka znajduje się dosłownie przy lampie, na którą pada najwięcej światła. Ponadto żarówka emituje ciepło i niewielką ilość promieniowania UV. Z jednej strony chciałbym ją tam zatrzymać z drugiej w terra trzymam inne rosiczki i nie chciałbym im zaszkodzić Chyba zaopatrzę się jeszcze w kolejne terra z inną lampą, gdzie będę trzymał światłolubne rosiczki tolerujące wyższe temperatury Edytowane 9 Stycznia 2014 przez Gość Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukash Napisano 8 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 8 Stycznia 2014 (edytowane) Hodowcom, od których zakupiłem rośliny pragnę bardzo podziękować, gdyż wszystkie zakupione roślinki rosną bez najmniejszego problemu. Edytowane 9 Stycznia 2014 przez Gość Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Painkiler1 Napisano 8 Stycznia 2014 Share Napisano 8 Stycznia 2014 Dziękuję za wszelką pomoc jaką tutaj otrzymałem. Hodowcom, od których zakupiłem rośliny pragnę bardzo podziękować, gdyż wszystkie zakupione roślinki rosną bez najmniejszego problemu Sukcesów życzę! A mnie proszę wykasować ze społeczności tego forum. Pozdrawiam! Łukasz hmmm? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wiatrak Napisano 8 Stycznia 2014 Share Napisano 8 Stycznia 2014 Zagadkowe?...zaczął i kończy bo tak???(mam nadzieję żę to nie taki powód jak w serialu ARCHIWUM X)ha,ha.Dzięki brachu za pomoc 3dni temu. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukash Napisano 8 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 8 Stycznia 2014 (edytowane) Poprowadzę najpewniej fotobloga. Edytowane 8 Stycznia 2014 przez Gość Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Painkiler1 Napisano 8 Stycznia 2014 Share Napisano 8 Stycznia 2014 Nie rozumiem w czym by się to wykluczało z forum, ale to twoja decyzja Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukash Napisano 8 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 8 Stycznia 2014 (edytowane) Brak weny. Edytowane 9 Stycznia 2014 przez Gość Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maja100 Napisano 10 Stycznia 2014 Share Napisano 10 Stycznia 2014 Szkoda, że nas zostawiasz Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukash Napisano 11 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 11 Stycznia 2014 Maju nie zostawiam. Drosera communis var. breviscapa /Mineiros, Goiás state, Brazil/ Drosera kaieteurensis Drosera dielsiana Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukash Napisano 11 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 11 Stycznia 2014 (edytowane) Drosera natalensis Drosera oblanceolata "Sunset Peak" Hong Kong Edytowane 11 Stycznia 2014 przez Gość Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maja100 Napisano 11 Stycznia 2014 Share Napisano 11 Stycznia 2014 To co straszysz Roślinki, widzę w super kondycji jak zawsze Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sevillo Napisano 11 Stycznia 2014 Share Napisano 11 Stycznia 2014 Soczyste zdjęcia Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Noliena Napisano 11 Stycznia 2014 Share Napisano 11 Stycznia 2014 Piękne rosiczki ukazane na równie pięknych zdjęciach. I ta soczystość! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi