Redgreen Napisano 6 Marca 2014 Share Napisano 6 Marca 2014 Soczysto i "krwisto" Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sevillo Napisano 6 Marca 2014 Share Napisano 6 Marca 2014 Widzę tylko ja cofam się w rozwoju z roślinami . Tak trzymaj ! Super wyglądają. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maja100 Napisano 6 Marca 2014 Share Napisano 6 Marca 2014 Super roślinki, a ta rosiczka (chyba venusta ? ) jest obłędnie śliczna i soczysta Nie wiem jak Ty robisz takie apetyczne zdjęcia Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei Napisano 6 Marca 2014 Share Napisano 6 Marca 2014 Wow, co za roślinki i fotki Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukash Napisano 6 Marca 2014 Autor Share Napisano 6 Marca 2014 Redgreen faktycznie, kolor czerwony bardzo widoczny. Sevillo dlaczego twierdzisz, że się cofasz? Maja100 to Drosera oblanceolata i jest najładniejszą obok D. venusty u mnie w terra. ;-) Dzięki za opinię odnośnie fotek. Sansei nie nawożone owadami. :D:D Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukash Napisano 7 Marca 2014 Autor Share Napisano 7 Marca 2014 Tutaj Maju masz moje venusty. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukash Napisano 7 Marca 2014 Autor Share Napisano 7 Marca 2014 A tu pozostałe rosiczki: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maja100 Napisano 7 Marca 2014 Share Napisano 7 Marca 2014 To może jeszcze jakieś aktualne zdjęcie terrarium w całości Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukash Napisano 13 Kwietnia 2014 Autor Share Napisano 13 Kwietnia 2014 A tu dzisiejsze foteczki niektórych rosiczek i muchołówki. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ampH Napisano 13 Kwietnia 2014 Share Napisano 13 Kwietnia 2014 Pulchella wygląda bosko na tym dywaniku! A kaieteurensis wygląda jak dumny ślimak. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redgreen Napisano 13 Kwietnia 2014 Share Napisano 13 Kwietnia 2014 Muchołówki coraz piękniej zaczynają wyglądać. Twoja coś niski poziom podłoża ma Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukash Napisano 13 Kwietnia 2014 Autor Share Napisano 13 Kwietnia 2014 ampH dywanik jak najbardziej ale zaczyna w drugiej doniczce nieco mi przeszkadzać, bo mech wypycha je z ziemi i mi marnieją. Redgreen otóż to! Ale podłoża nie dodawałem bo taką dostałem z pewnego sklepu ale faktem jest, że trzeba dosypać. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukash Napisano 14 Kwietnia 2014 Autor Share Napisano 14 Kwietnia 2014 Moje maluchy. I znowu nie wiem gdzie moje zapiski z wysianym towarem. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukash Napisano 16 Kwietnia 2014 Autor Share Napisano 16 Kwietnia 2014 (edytowane) Tutaj maluchy w słońcu i między innymi ich domek. Edytowane 23 Kwietnia 2014 przez Gość Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukash Napisano 23 Kwietnia 2014 Autor Share Napisano 23 Kwietnia 2014 Skąpane w słońcu... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi