Lukash Napisano 27 Września 2014 Autor Share Napisano 27 Września 2014 Muchołówki Rosiczka dielsiana Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukash Napisano 27 Września 2014 Autor Share Napisano 27 Września 2014 Drosera cap. all red Pozostałe nieowadożerne (owad, lithops, rekinia skóra) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukash Napisano 28 Października 2014 Autor Share Napisano 28 Października 2014 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hesperyda Napisano 28 Października 2014 Share Napisano 28 Października 2014 Twoje rosiczki to chyba uginają się pod ciężarem kropelek W tym roku swoje lithopsy postawiłam na balkonie i jakiś głupi ptak od czasu do czasu przylatywał i je dziobał Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crespo Napisano 28 Października 2014 Share Napisano 28 Października 2014 Łooo Nawet nie wiedziałem, że burmannii tak szybko się "zakleszcza" Chyba jutro do swoich wrzuce jakieś octówki i będę obserwował Bardzo ładne rośliny tak w ogóle, fajnie wyglądają te "żywe kamienie" Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrDIIL Napisano 29 Października 2014 Share Napisano 29 Października 2014 Łukashu, zahoduj Lapidaria Marfaretae, bardzo ładne żywe kamienie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biedronkaoo7 Napisano 29 Października 2014 Share Napisano 29 Października 2014 Ten mózg jest bardzo ładny ! Szkoda, że potrzebują tyle słońca Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukash Napisano 26 Listopada 2014 Autor Share Napisano 26 Listopada 2014 (edytowane) Moje lithopsy poszły spać i nie wiem czy na wiosnę będą rosły. Dlatego na pocieszenie D. adeale moi milusińscy. Drosera paradoxa: Edytowane 29 Listopada 2014 przez Gość Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukash Napisano 2 Grudnia 2014 Autor Share Napisano 2 Grudnia 2014 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukash Napisano 13 Grudnia 2014 Autor Share Napisano 13 Grudnia 2014 Drosera burmannii po zmianie oświetlenia. A to jeszcze nie koniec! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karaluch Napisano 13 Grudnia 2014 Share Napisano 13 Grudnia 2014 Całkiem całkiem Co tam świeci u Ciebie ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukash Napisano 13 Grudnia 2014 Autor Share Napisano 13 Grudnia 2014 (edytowane) karaluchu żarówka led 9W z diodami SMD 5730. Rzecz jasna barwy zimnej. Najważniejsze, że zmiany kolorystyczne są widoczne. A sama żaróweczka kosztowała mnie tylko 20 zł. Edytowane 1 Lutego 2015 przez Gość Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorian Napisano 13 Grudnia 2014 Share Napisano 13 Grudnia 2014 Na prawdę super efekt, jak na taką małą moc tej żarówki. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukash Napisano 19 Lutego 2015 Autor Share Napisano 19 Lutego 2015 Mała aktualizacja: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hesperyda Napisano 19 Lutego 2015 Share Napisano 19 Lutego 2015 (edytowane) Ale ślicznotki! Nie mogłam się doczekać nowych zdjęć liść filiformis wygląda jak regii, ciekawe. Edytowane 19 Lutego 2015 przez Hesperyda Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi