Hesperyda Napisano 6 Marca 2015 Share Napisano 6 Marca 2015 Między innymi u Ciebie zawsze mogę zobaczyć najwięcej rosiczek ten cefalotus z listków, listki był urywane czy odcinane? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukash Napisano 6 Marca 2015 Autor Share Napisano 6 Marca 2015 Dziękuję Hesperydko! Jest mi niezmiernie miło gościć Cię w skromnych mych progach. Listeczki były urwane w ilości 4 sztuk i efekty są z dwóch listków, jeden mi usechł a jeden jeszcze nie urodził dzbanków. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biedronkaoo7 Napisano 6 Marca 2015 Share Napisano 6 Marca 2015 A po jakim czasie zobaczyłeś, że coś urosło?...ja wciąż czekam.. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukash Napisano 6 Marca 2015 Autor Share Napisano 6 Marca 2015 Biedroneczko ciężko określić ale na pewno 2 miesiące trzeba odczekać. Może 2,5 miesiąca. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukash Napisano 1 Kwietnia 2015 Autor Share Napisano 1 Kwietnia 2015 Drosera kaieteurensis: D. scorpioides i gemmae: D. burmannii: Psotnica: Hobby: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ptaah Napisano 1 Kwietnia 2015 Share Napisano 1 Kwietnia 2015 Piękne zdjęcia ekshibicjonisto! Najbardziej podoba mi się D. kaieteurensis Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaca-Dzbanecznik Napisano 1 Kwietnia 2015 Share Napisano 1 Kwietnia 2015 Łukashu piękne rośliny i zdjęcia Również mam tak "popsute" scorpionki Po jakim czasie i po czym poznam że gemmae są gotowe do zebrania? Jedyne co wiem że będą strzelać Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crespo Napisano 1 Kwietnia 2015 Share Napisano 1 Kwietnia 2015 Super rośliny:)! U mnie po gemmae dawno śladu nie ma, jedyne co pozostało to wyrastające nowe rośliny Po jakim czasie i po czym poznam że gemmae są gotowe do zebrania? U mnie, gdy po dotknięciu wykałaczką same spadają to wiem, że już jest ich czas Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukash Napisano 1 Kwietnia 2015 Autor Share Napisano 1 Kwietnia 2015 Dzięki Ptaahu! D. kaieteurensis wyrobiła się odkąd ma nowe oświetlenie. No i nie za gorąco w domku. Jaca-Dzbanecznik łodzianin Crespo podpowidział aczkolwiek wyjmowałem pęsetą bo już chciałem mieć za sobą tę czynność a dziś tylko natchnienie miałem. Dzięki Crespo! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukash Napisano 3 Kwietnia 2015 Autor Share Napisano 3 Kwietnia 2015 Drosera prolifera: Cephalotus follicularis: Dionea muscipula (n/n): Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukash Napisano 3 Kwietnia 2015 Autor Share Napisano 3 Kwietnia 2015 Drosera adelae: Drosera dielsiana: Drosera spatulata: Drosera pulchella x nitidula: Drosera oblanceolata (Sunseat Peak Hong Kong): Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biedronkaoo7 Napisano 3 Kwietnia 2015 Share Napisano 3 Kwietnia 2015 Coraz czerwieńsze pod tą żaróweczką !! Znakomicie !! Poliferka niesamowita, taka czerwoniutka Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukash Napisano 3 Kwietnia 2015 Autor Share Napisano 3 Kwietnia 2015 Dzięki biedroneczko! Zdziwiony byłem jak proliferka mi się wybarwiła. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radek:) Napisano 3 Kwietnia 2015 Share Napisano 3 Kwietnia 2015 Taak siostry Ci ładnie rosną Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukash Napisano 4 Kwietnia 2015 Autor Share Napisano 4 Kwietnia 2015 Dzięki Radku! Mam wrażenie, że moja adelae taka oklapnięta. Nie wiem czy ona tak rośnie? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi