biedronkaoo7 Napisano 29 Maja 2015 Share Napisano 29 Maja 2015 Widoczek z rana, widoczek pod wieczór...widzę, że się delektujesz Ładne muchołówki Czerwone przepiękne ! od Ptaaha to wiem, że zagadki a ten Twój ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukash Napisano 29 Maja 2015 Autor Share Napisano 29 Maja 2015 Biedroncio moja muchołówka także jest pod Ptaahowymi muchołówkami. Podpisana widoczna czerwoniutka. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biedronkaoo7 Napisano 29 Maja 2015 Share Napisano 29 Maja 2015 Łukashuniu ja się o kultywa(to)r pytam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukash Napisano 29 Maja 2015 Autor Share Napisano 29 Maja 2015 Przepraszam najmocniej Biedronello moja kochana! To all red moja droga. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ptaah Napisano 29 Maja 2015 Share Napisano 29 Maja 2015 Pięknie Łukashku! Niech dzieci ładnie rosną Zaznaczę, że binatka jest carnisanowa, a na etykiecie widniało 'Marston Dragon'. Jako że jednak nie mam co do tego pewności, to nie pisałem - chłopaki też niekiedy mylą się w zeznaniach Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukash Napisano 29 Maja 2015 Autor Share Napisano 29 Maja 2015 Ptaahu! Muszą rosnąć, nie mają wyjścia. W końcu z dobrej ręki. Jestem tak podekscytowany tym torfowiskiem, że często i gęsto siedzę na balkonie i podglądam roślinki! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ptaah Napisano 30 Maja 2015 Share Napisano 30 Maja 2015 Ptaahu! Muszą rosnąć, nie mają wyjścia. W końcu z dobrej ręki. Jestem tak podekscytowany tym torfowiskiem, że często i gęsto siedzę na balkonie i podglądam roślinki! Do podglądania Ty jesteś wręcz stworzony Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukash Napisano 31 Maja 2015 Autor Share Napisano 31 Maja 2015 Dziękuję Ptaahu! A kto mi podpowie cóż to za stworzenie odwiedziło moje torfowisko i pojadło jakieś resztki? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
you-know Napisano 31 Maja 2015 Share Napisano 31 Maja 2015 jakaś wojsiłka Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukash Napisano 31 Maja 2015 Autor Share Napisano 31 Maja 2015 Dziękuję you-know! Teraz wiem, że to był samiec bo ma taki kolec jak u skorpiona. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukash Napisano 30 Lipca 2015 Autor Share Napisano 30 Lipca 2015 (edytowane) Zdjęcie podglądowe misy balkonowej po dwóch miesiącach od stworzenia tego królestwa. Na szybko bo słońce za chmury się schowało. Specjalnie wstawiłem większe zdjęcie, by można było zobaczyć z bliska rośliny. Edytowane 30 Lipca 2015 przez Gość Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukash Napisano 1 Sierpnia 2015 Autor Share Napisano 1 Sierpnia 2015 Na szybko porcja foteczek: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tracer274 Napisano 1 Sierpnia 2015 Share Napisano 1 Sierpnia 2015 Co to za rośliny na dole. Wyglądają jak małe Baobaby Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukash Napisano 1 Sierpnia 2015 Autor Share Napisano 1 Sierpnia 2015 (edytowane) Co to za rośliny na dole. Wyglądają jak małe Baobaby To Adenium Obesum tracer. Edytowane 1 Sierpnia 2015 przez Gość Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukash Napisano 15 Sierpnia 2015 Autor Share Napisano 15 Sierpnia 2015 Adenium Obesum po przerzucaniu ich z okna wschodniego na zachodnie i kąpieli całodniowej w słońcu. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi