Lukash Napisano 19 Września 2015 Autor Share Napisano 19 Września 2015 Po gruntownym remoncie: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Noliena Napisano 20 Września 2015 Share Napisano 20 Września 2015 Prezentuje się świetnie! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukash Napisano 20 Września 2015 Autor Share Napisano 20 Września 2015 Dzięki Nolieno! Jestem zadowolony i na szczęście po pierwszej obie rośliny rosną. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukash Napisano 11 Maja 2016 Autor Share Napisano 11 Maja 2016 Po zakupach i długiej przerwie: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Takkkio Napisano 11 Maja 2016 Share Napisano 11 Maja 2016 Cudne Jakie to kultywary? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukash Napisano 11 Maja 2016 Autor Share Napisano 11 Maja 2016 (edytowane) No właśnie tej czerwonej nie pamiętam już niestety. Możliwe, że do Red Sawtooth a może Long Petiole, bo ta zielona to Dentate no i rosiczka filiformis x intermedia. Edytowane 11 Maja 2016 przez Gość Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B-52 Napisano 11 Maja 2016 Share Napisano 11 Maja 2016 red sawtooth ma inne zęby Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukash Napisano 11 Maja 2016 Autor Share Napisano 11 Maja 2016 (edytowane) red sawtooth ma inne zęby No to podpowiedz nazwę poprzedni właścicielu tejże muchołówki. Edytowane 11 Maja 2016 przez Gość Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biedronkaoo7 Napisano 11 Maja 2016 Share Napisano 11 Maja 2016 To ta Twoja donica ? Pokaż całość po zimie I terra jak zaroslo tez Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukash Napisano 11 Maja 2016 Autor Share Napisano 11 Maja 2016 To ta Twoja donica ? Pokaż całość po zimie I terra jak zaroslo tez Biedroneczko! Donica owszem moja ale poniosła sromotną klęskę i wszystko, dosłownie wszystko, co miałem wymarzło, zapomniałem zabezpieczyć. To może jutro wstawię foto bo najpierw muszę zrobić a terrarium nie wygląda za dobrze ale coś tam rośnie jeszcze. Jutro także wstawię zdjęcie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
capensi Napisano 11 Maja 2016 Share Napisano 11 Maja 2016 Piękne rośliny. Poza tym widzę, że D. filiformis x intermedia ode mnie już ładnie rośnie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukash Napisano 11 Maja 2016 Autor Share Napisano 11 Maja 2016 Piękne rośliny. Poza tym widzę, że D. filiformis x intermedia ode mnie już ładnie rośnie. Dziękuję! Tak! Ładnie rosną wszystkie! Obawiałem się o rotundifolię bo nie wiedziałem jak ją wbić w podłoże, taka drobniutka ale już ma kropelki. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukash Napisano 12 Maja 2016 Autor Share Napisano 12 Maja 2016 Terra przed rokiem i po roku: Misa balkonowa: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojro Napisano 12 Maja 2016 Share Napisano 12 Maja 2016 Pięknie się rozrosły. miejsce na środku zostawiasz na coś specjalnego ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukash Napisano 12 Maja 2016 Autor Share Napisano 12 Maja 2016 Rozrosły to pewnie za dużo powiedziane, część zaginęła a na środku chcę posadzić po kiełkowaniu rosiczkę graminifolia i kilka burmannii. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi