Lukash Napisano 22 Maja 2016 Autor Share Napisano 22 Maja 2016 Piekiełko korzysta z kąpieli słonecznej i już szykuje pułapki na swoje ofiary. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tracer274 Napisano 22 Maja 2016 Share Napisano 22 Maja 2016 No właśnie tej czerwonej nie pamiętam już niestety. Możliwe, że do Red Sawtooth a może Long Petiole, bo ta zielona to Dentate no i rosiczka filiformis x intermedia. Bardziej to wygląda na Red Burgundy. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukash Napisano 23 Maja 2016 Autor Share Napisano 23 Maja 2016 Też nie, sprzedający nie miał jej w ofercie nawet. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukash Napisano 11 Czerwca 2016 Autor Share Napisano 11 Czerwca 2016 (edytowane) Cephalotus follicularis Drosera filiformis Drosera capensis All Red Drosera anglica Dionaea muscipula long petiole Edytowane 11 Czerwca 2016 przez Gość Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maja37 Napisano 12 Czerwca 2016 Share Napisano 12 Czerwca 2016 ależ Ty masz rośliny a jakie zdjęcia podziwiam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luki174 Napisano 12 Czerwca 2016 Share Napisano 12 Czerwca 2016 Cud, miód i malina. Piękne rośliny i zdjęcia Nadal używasz aparatu SONY alpha 290? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukash Napisano 12 Czerwca 2016 Autor Share Napisano 12 Czerwca 2016 (edytowane) Dziękuję Maju i witamy w progach naszej społeczności. Dzięki luki! Tak, używam nadal tego aparatu. Najbardziej zadziwiło mnie wybarwienie cephalotusa. Jest tyle samo na słońcu co pozostałe rośliny a mimo to wybarwił się najmocniej. Wiem teraz, że nie potrzebuje zbyt dużo słońca, by się spiec. Edytowane 12 Czerwca 2016 przez Gość Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luki174 Napisano 12 Czerwca 2016 Share Napisano 12 Czerwca 2016 Chyba muszę zaoszczędzić nieco pieniędzy na ten aparacik, zdjęcia jak dla mnie ideolo Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukash Napisano 12 Czerwca 2016 Autor Share Napisano 12 Czerwca 2016 Ee teraz każdym aparatem można zrobić świetne ujęcia. Nie trzeba wykładać sporej sumy. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luki174 Napisano 12 Czerwca 2016 Share Napisano 12 Czerwca 2016 A możesz jakiś polecić? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukash Napisano 12 Czerwca 2016 Autor Share Napisano 12 Czerwca 2016 Ajj już dawno nie przeglądałem sprzętu fotograficznego. Tak więc nie jestem w temacie nawet mój drogi. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukash Napisano 21 Czerwca 2016 Autor Share Napisano 21 Czerwca 2016 Ogólny widok na misę. Polecam zdjęcie w powiększeniu. Specjalnie większy plik wgrałem. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukash Napisano 3 Maja 2017 Autor Share Napisano 3 Maja 2017 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukash Napisano 27 Maja 2017 Autor Share Napisano 27 Maja 2017 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szamanka Napisano 27 Maja 2017 Share Napisano 27 Maja 2017 Piekny all red Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi