Lukash Napisano 8 Lipca 2017 Autor Share Napisano 8 Lipca 2017 Między innymi "Radkowe" sałaty. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ptaah Napisano 10 Lipca 2017 Share Napisano 10 Lipca 2017 Wszystko póki co malutkie, ale capensis z poprzednich postów jest fenomenalna - to dobrze rokuje dla przedszkola Z zaciekawieniem będę śledził Twoje kolejne posty. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukash Napisano 29 Września 2017 Autor Share Napisano 29 Września 2017 Drosera prolifera Drosera sp. Lantau Island Drosera peltata Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maks02 Napisano 29 Września 2017 Share Napisano 29 Września 2017 Piękny dywanik z Lantau Island Jakiej wielkości jest twoja prolifera? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukash Napisano 29 Września 2017 Autor Share Napisano 29 Września 2017 Maks około 3-4 cm ale mam ich kilka w doniczce na zdjęciu. Niedawno zrobiłem nowy domek dla tych z pędu kwiatowego, które mi wschodzą. A za dywanik dziękuję! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maks02 Napisano 29 Września 2017 Share Napisano 29 Września 2017 (edytowane) Dzięki!moja póki co to malutka jest A pod jakim oświetleniem masz prolifere że taka ładnie wybarwiona? Edytowane 29 Września 2017 przez Maks02 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukash Napisano 29 Września 2017 Autor Share Napisano 29 Września 2017 A pod żarówką led chyba 12 W i kompaktową 32 W tylko, że ta druga jest nieco dalej od tej rosiczki. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maks02 Napisano 29 Września 2017 Share Napisano 29 Września 2017 Moja twarda sztuka nie chce się wybarwić w pełnym słońcu i pod świetlówkami 2x24w :/ Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ptaah Napisano 2 Października 2017 Share Napisano 2 Października 2017 Ładne proliferki Łukashku! Niech się mnożą, bo ostrzę sobie na jedną zęby Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukash Napisano 2 Października 2017 Autor Share Napisano 2 Października 2017 Dziękuję Ptaah-u! Staram się, by rozmnożyć je teraz w odpowiednim podłożu i póki co ładnie się przyjmuje. No i wierzę, że wybarwi się jak należy! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukash Napisano 2 Października 2017 Autor Share Napisano 2 Października 2017 (edytowane) Pinguicula moranensis i esseriana. Pinguicula tina. Pinguicula weser. Drosera capensis All Red. Mobilne torfowisko. Edytowane 2 Października 2017 przez Gość Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drapieżnik2000 Napisano 2 Października 2017 Share Napisano 2 Października 2017 Uwielbiam takie fotki ze zbliżeniem, tak jak ta fotka liścia capensisa. Świetnie kropelkuje Torfowisko też jest piękne. Czy zostawisz je na zimę na dworze? Czy czymś okrywasz tą donice? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukash Napisano 2 Października 2017 Autor Share Napisano 2 Października 2017 Dzięki! Marcinie Moje torfowisko po przejściach i trzymam je na balkonie. Ostatni sezon był dotkliwy dla wszystkich rosiczek, muchołówki długo się budziły i nie pokazały swoich walorów tego lata. A na zimę planuję ją opatulić od spodu i po bokach ale na górze raczej zostawię odsłonięte. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radek:) Napisano 3 Października 2017 Share Napisano 3 Października 2017 Sałata, też widzę, że dobrze sobie radzi Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukash Napisano 7 Października 2018 Autor Share Napisano 7 Października 2018 (edytowane) Resztki z mojej misy balkonowej. Edytowane 7 Października 2018 przez Gość Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi