czezarek Napisano 15 Października 2018 Share Napisano 15 Października 2018 Dzięki za odpowiedź. Ja swoją oświetlam ponad 14h na dobę i mimo to nie chce ze mną współpracować. W takim razie dam jej jeszcze kilka miesięcy. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukash Napisano 15 Października 2018 Autor Share Napisano 15 Października 2018 Dzięki za odpowiedź. Ja swoją oświetlam ponad 14h na dobę i mimo to nie chce ze mną współpracować. W takim razie dam jej jeszcze kilka miesięcy. Sprzed ponad roku mam zdjęcie tu w temacie D. peltaty i rozetki przy ziemi sobie rosły. Kompletnie nic z nimi nie robiłem, no czasem jedynie pleśń usuwałem jak się tworzyła. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukash Napisano 5 Listopada 2018 Autor Share Napisano 5 Listopada 2018 Pinguicula agnata Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukash Napisano 14 Czerwca 2019 Autor Share Napisano 14 Czerwca 2019 (edytowane) Okazy wyhodowane przez Ptaaha! Dionea muscipula 'Alien' Dionea muscipula 'Microdent' Dionea muscipula 'Triton' Edytowane 14 Czerwca 2019 przez Gość Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ptaah Napisano 14 Czerwca 2019 Share Napisano 14 Czerwca 2019 Niech rosno! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukash Napisano 15 Sierpnia 2019 Autor Share Napisano 15 Sierpnia 2019 Garść tłustoszy od Radka. Tina Esseriana Moranensis i nasiona muchołówki także od niego: Rosiczki: All Red Peltata Burmannii Capensis Bainskloof? Capensis Typical Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jf85 Napisano 15 Sierpnia 2019 Share Napisano 15 Sierpnia 2019 Super roślinki ! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iglacy Napisano 17 Sierpnia 2019 Share Napisano 17 Sierpnia 2019 No nareszcie Łukasz coś wrzucił! Już myślałem, że rzuciłeś hobby po tych mszycach... Teraz tylko czekamy aż maluchy podrosną trochę ^^ Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi