Rysiek955 Napisano 7 Września 2013 Share Napisano 7 Września 2013 Jakoś słabo wybarwiony ten all red No, mi się wydaje że to zwykły typical, nawet przy niewielkiej ilości światła 'all red' liście są nieco wybarwione. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukash Napisano 7 Września 2013 Autor Share Napisano 7 Września 2013 Jakoś słabo wybarwiony ten all red myślę, że chłopcy z Carnisany mnie nie oszukali nawet na doniczce zapisali, że to All Red i tego się trzymam a że słabo wybarwiona to nic nie poradzę, całe lato na słońcu się prażyła wpisałem w google, żeby zobaczyć inne fotki i okazało się, że mają też podobne do moich więc nie przejmuję się tym, najważniejsze, że doskonale rośnie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CFHs Napisano 7 Września 2013 Share Napisano 7 Września 2013 myślę, że chłopcy z Carnisany mnie nie oszukali Ale często zdarza im się "pomylić" Niestety reklamacje nie są uwzględniane (przynajmniej moje) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rysiek955 Napisano 7 Września 2013 Share Napisano 7 Września 2013 Ale często zdarza im się "pomylić" Niestety reklamacje nie są uwzględniane (przynajmniej moje) Dokładnie, sporo takich wątków było na forum już ;p Jeśli chcesz to wstaw kilka zdjęć tej rosiczki to Ci powiem co to za odmiana. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chroman91 Napisano 7 Września 2013 Share Napisano 7 Września 2013 Mi też się wydaje że to nie jest All Red Mam od CarniSany All Reda Typicala i Albino . Ten Twój Łukash wygląda tak samo jak mój Typical. All Red ma węższe liście . CFHs nie wiem jak u Ciebie ale u mnie reklamacja została uwzględniona Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukash Napisano 7 Września 2013 Autor Share Napisano 7 Września 2013 no to już mi smutno chłopcy bardzo sad jestem bardzo... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CFHs Napisano 7 Września 2013 Share Napisano 7 Września 2013 CFHs nie wiem jak u Ciebie ale u mnie reklamacja została uwzględniona Niestety reklamacje nie są uwzględniane (przynajmniej moje) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukash Napisano 14 Września 2013 Autor Share Napisano 14 Września 2013 (edytowane) Trzeba odświeżyć nieco wątek. Okazało się, że z pędu kwiatowego wyrosła D. Prolifera. Pojawił się także odrost P. Agnata oraz pędzik z liścia. Poproszę o identyfikację niepodpisanego tłustosza oraz rosiczki Capensis? Edytowane 8 Stycznia 2014 przez Gość Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukash Napisano 14 Września 2013 Autor Share Napisano 14 Września 2013 (edytowane) Oraz tutaj między innymi nowe nabytki. Edytowane 8 Stycznia 2014 przez Gość Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukash Napisano 14 Września 2013 Autor Share Napisano 14 Września 2013 (edytowane) I pozostałe egzemplarze. Edytowane 9 Stycznia 2014 przez Gość Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maja100 Napisano 14 Września 2013 Share Napisano 14 Września 2013 Roślinki super A proliferka rośnie w warunkach parapetowych ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukash Napisano 14 Września 2013 Autor Share Napisano 14 Września 2013 (edytowane) Maju niestety swoją poprzednią Proliferę uśmierciłem bo na słoneczko wyniosłem ale wcześniej rosła na parapecie i odpowiadało jej to miejsce. Edytowane 14 Września 2013 przez Gość Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukash Napisano 16 Września 2013 Autor Share Napisano 16 Września 2013 (edytowane) Dziś kropelkowo. Edytowane 9 Stycznia 2014 przez Gość Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei Napisano 16 Września 2013 Share Napisano 16 Września 2013 Super! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukash Napisano 17 Września 2013 Autor Share Napisano 17 Września 2013 (edytowane) D. Dielsiana i D. Venusta SAF Edytowane 8 Stycznia 2014 przez Gość Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi