Lukash Napisano 23 Kwietnia 2014 Autor Share Napisano 23 Kwietnia 2014 (edytowane) Ciąg dalszy plantacji. Edytowane 23 Kwietnia 2014 przez Gość Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redgreen Napisano 23 Kwietnia 2014 Share Napisano 23 Kwietnia 2014 Ostatnie zdjęcie kraba trochę przypomina Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ampH Napisano 23 Kwietnia 2014 Share Napisano 23 Kwietnia 2014 A rzeczywiście coś w tym jest, ten cefalek wygląda w miniaturce jak skulony krab. ^^ Ale przepiękny, tak jak rosiczka z jego lewej strony. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
comandos21 Napisano 19 Maja 2014 Share Napisano 19 Maja 2014 Doskonałe foty i rośliny piękne... czym robisz foty? pochwal się sprzętem:) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukash Napisano 24 Maja 2014 Autor Share Napisano 24 Maja 2014 Redgreen i ampH faktycznie, dopiero jak napisaliście to zauważyłem w tle tego kraba. Szczypce uniósł. comandos21 no to już wiesz. A tu moje siewki strącone przez kotkę. Pierwsze foto to drosera oblanceolata, która spadła dnem do góry i przygniotła mi siewki ale pewnie będą rosły a drugie foto to drosera spatulata albo drosera dielsiana. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
comandos21 Napisano 24 Maja 2014 Share Napisano 24 Maja 2014 Jakiej firmy torfu używasz? ja mam Wokas i coś mi marnieją rosice na nim:/ Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukash Napisano 24 Maja 2014 Autor Share Napisano 24 Maja 2014 To "carnisanowe" podłoże do rosiczek. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biedronkaoo7 Napisano 24 Maja 2014 Share Napisano 24 Maja 2014 Nie no chyba jednak nie jest tak zle Myslalam ze to takie ledwo wyrosnięte a te juz pułapki mają Pewnie będą żyły Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukash Napisano 30 Maja 2014 Autor Share Napisano 30 Maja 2014 (edytowane) Musowo coś pokazać. Edytowane 30 Maja 2014 przez Gość Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radek:) Napisano 30 Maja 2014 Share Napisano 30 Maja 2014 Ładne rośliny i ciekawe ujęcia Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei Napisano 30 Maja 2014 Share Napisano 30 Maja 2014 Wow, mega fotki, no i roślinki Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukash Napisano 31 Maja 2014 Autor Share Napisano 31 Maja 2014 Podziękował ładnie Radkowi i Sansei. To kolejna porcja zdjęć. Bez rewelacji bo słońca brak. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukash Napisano 31 Maja 2014 Autor Share Napisano 31 Maja 2014 (edytowane) I jeszcze tutaj: Edytowane 31 Maja 2014 przez Gość Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukash Napisano 6 Czerwca 2014 Autor Share Napisano 6 Czerwca 2014 Dzisiejsza porcja potworków: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biedronkaoo7 Napisano 6 Czerwca 2014 Share Napisano 6 Czerwca 2014 Pierwsze zdjęcie mi się podoba To D. filiformis ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi