allgreen Napisano 10 Sierpnia 2013 Share Napisano 10 Sierpnia 2013 (edytowane) Witam będą tu zamieszczane fotki z mojego wypadu do Poznańskiej palmiarni. A w niej Wystawa Roraimy, palmiarnia zwierzaki, akwaria i parę innych. Główną uwagę skupiłem na roślinach owadożernych, ale wszystko po trochu się tu znajdzie. Nie liczcie na jakie jakieś dokładne opisy z mojej strony. Fotki mówią same za siebie. W razie pytań odpowiem. Zapraszam do komentowania. Na razie dam parę tutaj. Ogółem poszło 240 zostało 180 zdjęć, wiem mało postaram się nieco ograniczyć, ale i tak zdjęć będzie dużo i nie wiem czy dać bezpośrednio na forum bo wszędzie ograniczenia no nic jakoś damy rade. Aha jak ktoś się rozpozna to dajcie znać. Zdjęcia robione Sobota między 14 a 16. Palmiarnia cz. II kiermasz Roraima.pl Palmiarnia cz. III zwierzaki Edytowane 11 Sierpnia 2013 przez allgreen Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Painkiler1 Napisano 10 Sierpnia 2013 Share Napisano 10 Sierpnia 2013 Wrzuć do albumu google i daj linka Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
allgreen Napisano 10 Sierpnia 2013 Autor Share Napisano 10 Sierpnia 2013 Część wystawowa Roraima.pl w palmiarni Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
allgreen Napisano 10 Sierpnia 2013 Autor Share Napisano 10 Sierpnia 2013 https://drive.google.com/folderview?id=0B_l...amp;usp=sharing Część II kiermasz Roraima.pl. Jak widać Mekk nie ma czasu nawet usiąść ludzie pytaj o ceny małe dzieci o muchołówki. Na jednym zdjęciu Mekki i allgreen Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorian Napisano 10 Sierpnia 2013 Share Napisano 10 Sierpnia 2013 Musisz nam udostępnić te zdjęcia Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
allgreen Napisano 10 Sierpnia 2013 Autor Share Napisano 10 Sierpnia 2013 (edytowane) Będzie więcej i lepiej posortowane ale trzeba mi czasu. Może do północy dam rade Moja wina przeoczyłem: zdjęcia udostępnione. Edytowane 11 Sierpnia 2013 przez allgreen Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
allgreen Napisano 11 Sierpnia 2013 Autor Share Napisano 11 Sierpnia 2013 Podbijam: Nowe zdjęcia dodane od wczoraj. jak co patrzeć pierwszy post. =) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mekk Napisano 11 Sierpnia 2013 Share Napisano 11 Sierpnia 2013 Fajnie zerknąć na fotkach jak wyglądało to okiem zwiedzającego My już wróciliśmy z Poznania, wszystkich, którzy nas odwiedzili serdecznie pozdrawiamy! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi