Kr3C!K Napisano 12 Sierpnia 2013 Share Napisano 12 Sierpnia 2013 Witajcie! Posiadam taką muchołówkę.. wszystko pięknie ladnie.. tylko zaczęła wypuszczać takie małe liśćie jak na zdjeciach.. z początku myślałem, że urosną, ale tak sie nie stało i zacząłęm się martwić.. od czego to tak może być? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosa1984 Napisano 12 Sierpnia 2013 Share Napisano 12 Sierpnia 2013 Wszystko jest dobrze. Te ogonki liściowe, które tak Cię niepokoją to fragmenty młodej rośliny. Twoja muchołówka się rozmnożyła. Zauważ, że przyrosty ze starego stożka wzrostu zachowały dotychczasową wielkość. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kr3C!K Napisano 12 Sierpnia 2013 Autor Share Napisano 12 Sierpnia 2013 Wszystko jest dobrze. Te ogonki liściowe, które tak Cię niepokoją to fragmenty młodej rośliny. Twoja muchołówka się rozmnożyła. Zauważ, że przyrosty ze starego stożka wzrostu zachowały dotychczasową wielkość. i mam teraz ją przesadzić czy jak? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nieuczesany Napisano 12 Sierpnia 2013 Share Napisano 12 Sierpnia 2013 Jak chcesz mieć 2 muchołówki to poczekaj trochę aż podrośnie i przy przesadzaniu możesz je rozdzielić. Ja jednak proponowałbym ci zostawić tak jak jest, ponieważ kilka muchołówek w jednej doniczce bardzo ładnie wygląda Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kr3C!K Napisano 12 Sierpnia 2013 Autor Share Napisano 12 Sierpnia 2013 no to dobrze wiedziec aaa bedę przesadzał i tak za jakiś czas to większej doniczki ale pomyślę nad rozdzieleniem Dziekuje za informacje ! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi