Mekk Napisano 13 Sierpnia 2013 Share Napisano 13 Sierpnia 2013 (edytowane) Mamy przyjemność zaprosić Was na Wystawę i Kiermasz Roślin Owadożernych w warszawskim Zoo pt. "Poznaj Drapieżne Piękności" vol. 2 . Odbędzie się w dniach 23-25 sierpnia (piątek-sobota-niedziela). Naturalnie, na Wystawie nie zabraknie ciekawych i rzadkich roślin, jeśli jednak interesuje Was zakup jakiejś konkretnej rośliny, najlepiej zarezerwujcie ją u nas wcześniej, a przywieziemy ją na pewno. Pozdrawiam, Michał Gąstał Edytowane 13 Sierpnia 2013 przez Mekk Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nieuczesany Napisano 13 Sierpnia 2013 Share Napisano 13 Sierpnia 2013 Brzmi bardzo ciekawie Możę będę, zależy czy moja siostra będzie miała wolne Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serbia Napisano 14 Sierpnia 2013 Share Napisano 14 Sierpnia 2013 Od której godziny planowana jest wystawa w piątek? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mekk Napisano 14 Sierpnia 2013 Autor Share Napisano 14 Sierpnia 2013 Na 99% wszystko ruszy od razu wraz z otwarciem Zoo, czyli od 9:00. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Masiol Napisano 14 Sierpnia 2013 Share Napisano 14 Sierpnia 2013 Czy oferta muchołówek i kapturnic będzie taka, jak na stronie roraimy? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mekk Napisano 14 Sierpnia 2013 Autor Share Napisano 14 Sierpnia 2013 Nie, zdecydowanie będzie większy wybór muchołówek i kapturnic. Nieco inaczej sytuacja wygląda z dzbanecznikami, ich raczej będzie mniej niż na stronie, dlatego jeśli coś konkretnego Was interesuje - dajcie znać. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mekk Napisano 20 Sierpnia 2013 Autor Share Napisano 20 Sierpnia 2013 Wystawa zbliża się wielkimi krokami ! Przypominam, że jeśli macie konkretną roślinę na oku, to zarezerwujcie ją wcześniej Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heaven Napisano 23 Sierpnia 2013 Share Napisano 23 Sierpnia 2013 Byłam! Była to moja pierwsza wystawa i kiermasz, ze względu, że siedzę w tym temacie dość krótko. Więc nie mam kompletnie żadnego porównania. Mnie się bardzo podobało, z wrażenia zrobiłam tylko jedno zdjęcie... Ale dla forumowiczów bardzo bardzo bardzo atrakcyjny rabat, a ja wreszcie mam wymarzonej wielkości dzbanecznika Po drodze do domu miliony ludzi pytało się mnie co to jest, 'to takie duże' Mnie do szczęścia nie za wiele było potrzeba więc jestem spełniona, moja kolekcja powiększyła się o 6 okazów Polecam, macie jeszcze 2 dni Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Painkiler1 Napisano 23 Sierpnia 2013 Share Napisano 23 Sierpnia 2013 To jest sztuka szkoda, że tak daleko do "największej-wsi-w-polsce" mam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
natalia.t Napisano 23 Sierpnia 2013 Share Napisano 23 Sierpnia 2013 Ooooo, jaka ładna! Ja myślałam, że tym razem coś wypali i w końcu się wybiorę na wystawę i kiermasz, ale jednak znowu Warszawa za daleko, choć tak blisko... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daro7979 Napisano 23 Sierpnia 2013 Share Napisano 23 Sierpnia 2013 Ja mam nadzieję, że spotkamy się kiedyś na wystawie w Krakowie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heaven Napisano 23 Sierpnia 2013 Share Napisano 23 Sierpnia 2013 Ja mam nadzieję, że spotkamy się kiedyś na wystawie w Krakowie zapewne kiedy wybiorę się gdzieś dalej niż do Warszawy, wciągnęła mnie ta zabawa Czy ktoś może mi powiedzieć co to jest za dzbanecznik, dokładnie? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Masiol Napisano 23 Sierpnia 2013 Share Napisano 23 Sierpnia 2013 Nie łatwiej było spytać od razu sprzedającego? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heaven Napisano 23 Sierpnia 2013 Share Napisano 23 Sierpnia 2013 Nie łatwiej było spytać od razu sprzedającego? Pytałam ale kurde zdążyłam już zapomnieć... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
allgreen Napisano 23 Sierpnia 2013 Share Napisano 23 Sierpnia 2013 Pytałam ale kurde zdążyłam już zapomnieć...N. Louisa? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi