Skocz do zawartości

"Poznaj Drapieżne Piękności" vol. 2 - Warszawa 2013

Rekomendowane odpowiedzi

Mamy przyjemność zaprosić Was na Wystawę i Kiermasz Roślin Owadożernych w warszawskim Zoo pt. "Poznaj Drapieżne Piękności" vol. 2 .

Odbędzie się w dniach 23-25 sierpnia (piątek-sobota-niedziela).

Naturalnie, na Wystawie nie zabraknie ciekawych i rzadkich roślin, jeśli jednak interesuje Was zakup jakiejś konkretnej rośliny, najlepiej zarezerwujcie ją u nas wcześniej, a przywieziemy ją na pewno.

post-5116-1376417591_thumb.jpg

Pozdrawiam,

Michał Gąstał

Edytowane przez Mekk
Odnośnik do odpowiedzi

Nie, zdecydowanie będzie większy wybór muchołówek i kapturnic. Nieco inaczej sytuacja wygląda z dzbanecznikami, ich raczej będzie mniej niż na stronie, dlatego jeśli coś konkretnego Was interesuje - dajcie znać.

Odnośnik do odpowiedzi

Byłam! Była to moja pierwsza wystawa i kiermasz, ze względu, że siedzę w tym temacie dość krótko. Więc nie mam kompletnie żadnego porównania. Mnie się bardzo podobało, z wrażenia zrobiłam tylko jedno zdjęcie... Ale dla forumowiczów bardzo bardzo bardzo atrakcyjny rabat, a ja wreszcie mam wymarzonej wielkości dzbanecznika :) Po drodze do domu miliony ludzi pytało się mnie co to jest, 'to takie duże' :D

cwcs.jpg

a7e6.jpg

Mnie do szczęścia nie za wiele było potrzeba więc jestem spełniona, moja kolekcja powiększyła się o 6 okazów :D

Polecam, macie jeszcze 2 dni :)

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam nadzieję, że spotkamy się kiedyś na wystawie w Krakowie :D

zapewne kiedy wybiorę się gdzieś dalej niż do Warszawy, wciągnęła mnie ta zabawa :D

Czy ktoś może mi powiedzieć co to jest za dzbanecznik, dokładnie?

Odnośnik do odpowiedzi