CRISTAL2242 Napisano 19 Sierpnia 2013 Share Napisano 19 Sierpnia 2013 Witam dziś przesadziłem rosiczki ponieważ wykiełkowało ich sporo,zrobiłem korytko podzielone na cztery części każde po 20x20cm,niektóre rosiczki były jeszcze małe ale starałem się ich nie uszkodzić przesadzałem je dużą pęsetą z kawałkiem podłoża.Jak już pisałem jest ich bardzo dużo po ok 50 w korytku,spatulata troszkę mniej za to Albino całe mnóstwo zliczyłem 70 dalej dałem spokój i właśnie tu mam pytanie czy nie będzie ich za wiele na jednym miejscu?Wstawiam zdjęcia jak to wygląda. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Painkiler1 Napisano 19 Sierpnia 2013 Share Napisano 19 Sierpnia 2013 Nie za wiele Moje rośliny przed rozsadzeniem: i po rozsadzeniu Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CRISTAL2242 Napisano 19 Sierpnia 2013 Autor Share Napisano 19 Sierpnia 2013 Kurcze to rozumiem,że za mało miejsca będą miały,,, Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Painkiler1 Napisano 19 Sierpnia 2013 Share Napisano 19 Sierpnia 2013 Właśnie, że będą miały dość miejsca Sam zadałeś pytanie czy nie będzie ich za wiele w jednym miejscu, to odpowiedziałem że nie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CRISTAL2242 Napisano 19 Sierpnia 2013 Autor Share Napisano 19 Sierpnia 2013 Ajjjj.... córcia po mnie skakała i na szybkiego czytałem,a zasugerowałem się tym zdjęciem po przesadzeniu,ze sa tak porozsadzane.To w takim razie bardzo dobrze,że mogą tak rosnąć Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Painkiler1 Napisano 19 Sierpnia 2013 Share Napisano 19 Sierpnia 2013 Zobacz jak gęsto są capensisy w lewym górnym rogu ;] Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karaluch Napisano 19 Sierpnia 2013 Share Napisano 19 Sierpnia 2013 Sprawdź jakie wymiary osiągają Twoje rosliny. Nastepnie policz ile sie ich zmieści w korytku. Pamietaj, że rośliny które się już rozwiną, zasłonią swą wielkością te mniejsze. A wiesz, że w ciemnym miejscu rosliny nie rosną... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radek:) Napisano 19 Sierpnia 2013 Share Napisano 19 Sierpnia 2013 To porozsadzasz jak będą starsze i zaczynały mieć ciasno. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi