GaGacek Napisano 5 Czerwca 2006 Share Napisano 5 Czerwca 2006 masz racje nie jeden pewnie Jurek tu pisze ejjj ale nie mylcie go ze mną (jurek558) pozdro Otóż ma prawo wyrażać swoją opinje ale nie w sposób krzywdzący innych jak go skrzywdził? (..) kretyn tak? strasznie lipne. ja mam 100 razy lepsze. okropnosc..... na polu lepsze rosna ehhhh Gdyby przynajmniej wyrażał swoje opinje w sposób cywilizowany to rozumiem a tu takie cuś :???: po złożeniu tego w całość ja nie widzętu braku cywilizacji w przeciwieństwie do (..) kretyn Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L0rD4rK Napisano 5 Czerwca 2006 Share Napisano 5 Czerwca 2006 Marna prowokacja - jurek661 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ewcik Napisano 5 Czerwca 2006 Share Napisano 5 Czerwca 2006 Marna, ale skuteczna :razz: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4L!3n Napisano 5 Czerwca 2006 Autor Share Napisano 5 Czerwca 2006 :D dokladnie a co do ziolka to oczywiscie ze nie kielichowiec wonny mamusi Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cichysen Napisano 25 Sierpnia 2006 Share Napisano 25 Sierpnia 2006 4L!3n nie przejmuj się masz piękne rośliny i będą jeszcze piękniejsze a jurka roślin nikt nie widział więc to może być zwykła prowokacja. Pewnie ma z tego powodu kompleksy albo z powodu małego cz..... i jest zazdrosny o tak piękne okazy. Ventrata śliczny giant jest śliczny wszystko śliczne. Mam nadzieję, że ja też będę mieć niedługo powody do dumy a wtedy wrzucę foty. Pozdr. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi