Gość skresz Napisano 2 Czerwca 2006 Share Napisano 2 Czerwca 2006 Drosera binata ssp dichotoma var multifida rozmiar XXL średnica doniczki 12cm średnica roślinki 24cm ilość liści ok 20 wysokość roślinki 27cm fotki Ile byście za nią dali Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość krystek Napisano 2 Czerwca 2006 Share Napisano 2 Czerwca 2006 fiu fiu całkiem duża i ładna Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4L!3n Napisano 2 Czerwca 2006 Share Napisano 2 Czerwca 2006 a ile chcesz Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiler_89 Napisano 2 Czerwca 2006 Share Napisano 2 Czerwca 2006 gdzie i za ile ją kupiłes?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pep3k Napisano 2 Czerwca 2006 Share Napisano 2 Czerwca 2006 Nie no roślina ładna Nie wiem, czy duża, bo nie hoduję binat Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bell Napisano 6 Czerwca 2006 Share Napisano 6 Czerwca 2006 ja daję 5 euro ktoś da więcej? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Napisano 6 Czerwca 2006 Share Napisano 6 Czerwca 2006 Chciałem tylko przypomnieć, że dział Fotografia nie służy do wystawiania jakichkolwek ofert kupna, sprzedaży itp Kolego Skresz jeśli chcesz sprzedać swoją roslinkę zachęcam do wystawienia jej na aukcje charytatywną bądz do złożenia oferty w dziale Wymiana Przyczym najpierw proszę się zapoznać z regulaminem: Zasady wymian Proszę nie pisać więcej postów z ofertami cenowymi gdyż zostana one usunięte podobnie jak te w tym temacie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi