Nwankwo Napisano 13 Września 2013 Share Napisano 13 Września 2013 Czekamy na Was dziś już od 10;) Poniżej kilka zdjęć z dzisiejszego dnia roboczego. i na koniec, ochrona Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kropka Napisano 13 Września 2013 Share Napisano 13 Września 2013 Rewelacyjnie to wygląda Teraz jeszcze bardziej żałuję, że mogę pojechać... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alberciarz Napisano 13 Września 2013 Autor Share Napisano 13 Września 2013 (edytowane) Niezmiernie miło nam poinformować, że rośliny mięsożerne zostały szczególnie zauważone przez komisję konkursową Targów Zoobotanica 2013 - Specjalistyczne Gospodarstwo Ogrodnicze "CarniSana" zdobyło Grand Prix w kategorii Najciekawsze Stoisko - Botanika! Miłym zaskoczeniem jest obecność na Targach trzeciej mięsożernej firmy - Heldros na czele z Markiem Woźnym! Mamy nadzieję, że Marek będzie miał możliwość pojawiać się częściej na forum, bo myślę, że mógłby się podzielić z nami wieloma doświadczeniami. Edytowane 13 Września 2013 przez Alberciarz Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hddk Napisano 13 Września 2013 Share Napisano 13 Września 2013 Wow, gratulacje, panowie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosa1984 Napisano 13 Września 2013 Share Napisano 13 Września 2013 Winszuję. (; Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arturr0 Napisano 13 Września 2013 Share Napisano 13 Września 2013 Gratuluję Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Woźny Napisano 13 Września 2013 Share Napisano 13 Września 2013 Witam Gratuluję wygranej i wyróżnienia należy się, ostrzegałem że macie najładniejszą ekspozycję :-). Przepraszam, za brak gratulacji dziś - pogoda dała nam popalić i zajęci byliśmy wyjazdem. Pozdrawiam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marrom Napisano 13 Września 2013 Share Napisano 13 Września 2013 Jutro wizytacja Liczę na miłe powitanie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alberciarz Napisano 13 Września 2013 Autor Share Napisano 13 Września 2013 Dziękujemy wszystkim! Marek to prawdziwy Pasjonat, jestem pod wrażeniem kolekcji rosiczek bulwiastych, których zdjęcia robią wielkie wrażenie, jak również podejścia do prowadzenia upraw! W miarę możliwości chętnie zobaczymy na forum zdjęcia kolekcyjnych kapturnic, cefala Eden Black i muchołówek. Przepraszam za dość poważne przekręcenie w ostatnim poście, mam nadzieję, że nikt nie zauważył Zapraszamy, czekamy z otwartymi rękoma! Tym razem z solą nie powinno być problemu, chleb z kolei to towar silnie deficytowy... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marrom Napisano 14 Września 2013 Share Napisano 14 Września 2013 Dziękuję ekipie Carnisana za bardzo miłe powitanie Dziś chłopakom (i nie tylko) poprzeszkadzałem trochę. Niestety kilka godzin to jednak za mało aby o wszystkim porozmawiać Jeśli zastanawiacie się czy warto wybrać się na Zoobotanica we Wrocławiu w dniu jutrzejszym - warto. Poza Carnisana spotkacie stoisko Roraima.pl oraz Heldros które to ekipy również gorąco pozdrawiam Na zakończenie kilka fotek (ze względu na ograniczenia czasowe nie byłem w stanie poświecić na nie więcej czasu). http://www.rosliny-owadozerne.pl/galeria/t...s.php?album=172 Zapomniałem dodać, że na każdym stoisku "pod ladą" czekają kolekcjonerskie rośliny w bardzo dobrych cenach np. rzadkie klony muchołówek. Warto zatem pytać a nie tylko oglądać Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi