Skocz do zawartości

Targi Zoobotanica 2013 - Wrocław

Rekomendowane odpowiedzi

Niezmiernie miło nam poinformować, że rośliny mięsożerne zostały szczególnie zauważone przez komisję konkursową Targów Zoobotanica 2013 - Specjalistyczne Gospodarstwo Ogrodnicze "CarniSana" zdobyło Grand Prix w kategorii Najciekawsze Stoisko - Botanika!

Miłym zaskoczeniem jest obecność na Targach trzeciej mięsożernej firmy - Heldros na czele z Markiem Woźnym!:) Mamy nadzieję, że Marek będzie miał możliwość pojawiać się częściej na forum, bo myślę, że mógłby się podzielić z nami wieloma doświadczeniami.

post-2750-1379095518_thumb.jpg

post-2750-1379095601_thumb.jpg

post-2750-1379095615_thumb.jpg

Edytowane przez Alberciarz
Odnośnik do odpowiedzi

Dziękujemy wszystkim!:)

Marek to prawdziwy Pasjonat, jestem pod wrażeniem kolekcji rosiczek bulwiastych, których zdjęcia robią wielkie wrażenie, jak również podejścia do prowadzenia upraw! W miarę możliwości chętnie zobaczymy na forum zdjęcia kolekcyjnych kapturnic, cefala Eden Black i muchołówek. Przepraszam za dość poważne przekręcenie w ostatnim poście, mam nadzieję, że nikt nie zauważył:)

Zapraszamy, czekamy z otwartymi rękoma! Tym razem z solą nie powinno być problemu, chleb z kolei to towar silnie deficytowy...;)

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękuję ekipie Carnisana za bardzo miłe powitanie ;) Dziś chłopakom (i nie tylko) poprzeszkadzałem trochę. Niestety kilka godzin to jednak za mało aby o wszystkim porozmawiać :) Jeśli zastanawiacie się czy warto wybrać się na Zoobotanica we Wrocławiu w dniu jutrzejszym - warto. Poza Carnisana spotkacie stoisko Roraima.pl oraz Heldros które to ekipy również gorąco pozdrawiam :)

Na zakończenie kilka fotek (ze względu na ograniczenia czasowe nie byłem w stanie poświecić na nie więcej czasu).

http://www.rosliny-owadozerne.pl/galeria/t...s.php?album=172

Zapomniałem dodać, że na każdym stoisku "pod ladą" czekają kolekcjonerskie rośliny w bardzo dobrych cenach np. rzadkie klony muchołówek. Warto zatem pytać a nie tylko oglądać ;)

Odnośnik do odpowiedzi