Mauser Napisano 29 Sierpnia 2013 Share Napisano 29 Sierpnia 2013 (edytowane) Witam. Jestem nowicjuszem w hodowli roślin owadożernych mam na oku nowy gatunek rosiczki ale nie mogę nigdzie znaleźć jakich warunków potrzebuje i w ogóle jak się nią zajmować. Chodzi mi o "Rosiczke Auriculata". Chciałbym o niej wszystko wiedzieć przed zakupem tej roślinki. Z góry dziękuję za odpowiedzi. Edytowane 29 Sierpnia 2013 przez Mauser Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nwankwo Napisano 29 Sierpnia 2013 Share Napisano 29 Sierpnia 2013 To jest prostsza w uprawie rosiczka z grupy bulwiastych, chyba na flytrap.pl znajdziesz ich opis hodowli Jeśli chodzi o hodowlę to ja trzymam je tak jak peltatę Pozdrawiam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mauser Napisano 29 Sierpnia 2013 Autor Share Napisano 29 Sierpnia 2013 Czy ten gatunek rosiczki jest trudny w hodowli? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rysiek955 Napisano 29 Sierpnia 2013 Share Napisano 29 Sierpnia 2013 Mauser napisał: Czy ten gatunek rosiczki jest trudny w hodowli? Nwankwo napisał: To jest prostsza w uprawie rosiczka Pozdrawiam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daro7979 Napisano 29 Sierpnia 2013 Share Napisano 29 Sierpnia 2013 Poczytaj sobie o rosiczkach bulwiastych Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi