Wrazik Napisano 5 Września 2013 Share Napisano 5 Września 2013 Witam W związku z przeprowadzką jestem zmuszony pozbyć się swojej kolekcji gier na PC, tak więc pomyślałem, że ktoś może być zainteresowany. Lista gier: Star Wars: Empire at War Star Wars Republic Commando Star Wars Knights of the Old Republic Star Was Knights of the Old Republic II SW Jedi Knight: Jedi Academy Władca Pierścieni Bitwa o Śródziemie Władca Pierścieni Bitwa o Śródziemie 2 Brothers in Arms: Road to Hill 30 Company of Heroes: Na linii Frontu Silent Storm Silent Storm Sentinels Warhammer 40.000 Dawn of War: Dark Crusade Worms 4: Totalna Rozwałka Medal of Honor: Allied Assault The Bard's Tale King Kong: The official game of the movie Fallout 3 Battlefield Bad Company 2 (+ dodatek Vietnam) Co do ceny można się ugadać, zależy mi pozbyć się wszystkiego razem Gry oryginalne, w pudełkach, stan bdb - szkoda, żeby kurzyły się w szafce Dajcie znać, jeśli ktoś byłby zainteresowany. Pozdrawiam Mateusz Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CFHs Napisano 5 Września 2013 Share Napisano 5 Września 2013 Proponuję zrobić licytację Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi