Masiol Napisano 7 Września 2013 Share Napisano 7 Września 2013 (edytowane) Kilka foteczek z mojej hodowli outdoor. Torfowisko na chwilę obecną odżywa po ataku kun, które nieźle "poraniły" mi rośliny, jakiś miesiąc temu. Edytowane 7 Września 2013 przez Masiol Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rysiek955 Napisano 7 Września 2013 Share Napisano 7 Września 2013 Rośliny pierwsza klasa, ale mogłeś się pofatygować i obrócić te zdjęcia Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Masiol Napisano 7 Września 2013 Autor Share Napisano 7 Września 2013 Jak otwierałem je normalnie wszystko było ok. Dopiero po załadowaniu tematu się poobracały. Nie bardzo chce mi się kombinować i na nowo wklejać, więc niech tak zostanie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosa1984 Napisano 7 Września 2013 Share Napisano 7 Września 2013 Trochę gimnastyki nie zaszkodzi, a zdjęcia pewnie poobracały łasice. Bardzo ładna 'Fused'. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Masiol Napisano 7 Września 2013 Autor Share Napisano 7 Września 2013 Kosa, wiedziałem, że mam w Tobie sojusznika O właśnie o gimnastykę mi chodziło Tak właśnie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sphagnum Napisano 7 Września 2013 Share Napisano 7 Września 2013 Piękności! Szczególnie cefal i muchołówka - moi faworyci. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daro7979 Napisano 8 Września 2013 Share Napisano 8 Września 2013 Cefalotus jest po prostu genialny Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek79 Napisano 9 Września 2013 Share Napisano 9 Września 2013 przepiękne,a ten cefalotus . Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patitka90 Napisano 9 Września 2013 Share Napisano 9 Września 2013 śliczne, śliczne jeszcze raz śliczne i dla takich piękności mogę nawet laptopa w te i z powrotem przekręcać Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Masiol Napisano 5 Października 2013 Autor Share Napisano 5 Października 2013 Mała aktualka- cefalotus po nocnym przymrozku. Jak on bajecznie wyglądał Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radek:) Napisano 5 Października 2013 Share Napisano 5 Października 2013 Hehe fajowo się zaszronił Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
natalia.t Napisano 6 Października 2013 Share Napisano 6 Października 2013 Co robisz swojemu cephalowi, że ma liście? Mój stracił wszystkie liście, wszystko idzie w dzbanki... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moof Napisano 6 Października 2013 Share Napisano 6 Października 2013 Piękne rośliny, szczególnie Fused i cefal mi się podobają pozdrawiam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Masiol Napisano 6 Października 2013 Autor Share Napisano 6 Października 2013 Haha nie robię nic. Liście są pozostałością po okresie wiosennym. Na wiosnę cefal "inwestuje" w liście nieowadożerne, w późniejszym czasie produkuje już dzbanki. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi