DSArtur Napisano 22 Stycznia 2006 Share Napisano 22 Stycznia 2006 Jak ale tam pisało że ten koleś to stosuje i niema pleśni a roślince nic się nie dzieje Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Husytka Napisano 22 Stycznia 2006 Share Napisano 22 Stycznia 2006 z tego co się orientuje to kolega nie hoduje roslin mięsożernych Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kober Napisano 22 Stycznia 2006 Share Napisano 22 Stycznia 2006 Ja bym był nawet skłonny spróbować z tym aluminium, ale nie wiem gdzie można je kupić. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rosiczka Napisano 23 Stycznia 2006 Share Napisano 23 Stycznia 2006 U mnie w doniczkach w których jest ziemia zakupiona w kwiaciarni pojawiała się pleśń taka watka,ta watkę zagłuszyły glony i mchy a obecnie pojawia sie brazowa substancja opisana przeze mnie w innym temacie, tez byłabym skłonna spróbować tego aluminium,przetestowac by nie zaszkodziło Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adiplayer Napisano 10 Marca 2006 Share Napisano 10 Marca 2006 duzo osob widze poleca dobra wentylacje jako srodek walki z plesnia... czy wystarczy komputerowy wentylator zeby choc troche ruszyc powietrze? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rehderi Napisano 10 Marca 2006 Share Napisano 10 Marca 2006 Moim zdaniem powinien wystarczyć. Ja nie mam wentylatora tylko szpary miedzy folia a brzegiem akwarium i nigdy nie miałem pleśni. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi