Kropka Napisano 16 Września 2013 Share Napisano 16 Września 2013 Doszukałam się na Facebook'u Carnisany, że zaopatruje w rośliny Salon Orchidei w łódzkiej palmiarni. Czy wrześniowa wystawa w tym roku również będzie dziełem Carnisany, czy jest to przedsięwzięcie samej Palmiarni? Link do kalendarza wystaw: http://www.botaniczny.lodz.pl/aktualnosci/...arz-wystaw.html Jeśli sprawcą jest Carnisana, czy można zamówić rośliny z oferty z odbiorem w Łodzi? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
infidelity Napisano 16 Września 2013 Share Napisano 16 Września 2013 Akurat planowałam wizytę w Łodzi po 25 września więc jestem bardzo zainteresowana tematem Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alberciarz Napisano 16 Września 2013 Share Napisano 16 Września 2013 Wpadniemy na łódzką wystawę w najbliższą niedzielę - 22-go września:) Choć nie jest to nasza autorska wystawa, dla wzbogacania ekspozycji podstawowej przywieziemy ze sobą nieco roślin wystawowych. Naturalnie zabierzemy ze sobą także egzemplarze handlowe, również te przeznaczone dla rasowych mięsożernych kolekcjonerów. Na niedzielę przewidziana jest również prelekcja "Tajniki uprawy roślin mięsożernych", godzina jest jeszcze w trakcie ustalania. Serdecznie zapraszam! Możliwe jest składanie zamówień na rośliny z asortymentu carnisana.pl. Ich odbiór jest możliwy zarówno u nas w niedzielę, jak i w kolejne dni trwania wystawy na stoisku Salonu Orchidei. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kropka Napisano 17 Września 2013 Autor Share Napisano 17 Września 2013 Jak już będzie wiadomo - proszę o godzinkę Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maja100 Napisano 17 Września 2013 Share Napisano 17 Września 2013 Ja również Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alberciarz Napisano 17 Września 2013 Share Napisano 17 Września 2013 Mam ogromną przyjemność zaprosić Was na prelekcję "Tajniki uprawy roślin mięsożernych" w najbliższą niedzielę o godz. 12:00! Będę się cieszyć jak rzekotka na widok deszczu, gdy zechcecie w prelekcji uczestniczyć aktywnie! Jeśli jest coś, czym szczególnie chcielibyście usłyszeć- krzyczcie już teraz, postaram się poświęcić tym aspektom więcej uwagi. W niedzielę zorganizujemy także obok stoiska dodatkową wystawę naszych roślin, zabierzemy też nieco mięsożernych kultur in vitro, ponadto odbędzie się kiermasz roślin z naszej oferty. Zabierzemy ze sobą sporo gatunków, ale nie wszystkie, stąd zamówienia na carnisanowy asortyment można składać do sobotniego poranka na maila carnisana@gmail.com z tematem "Wystawa - Palmiarnia Łódź". Cieplutko zapraszam! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alberciarz Napisano 21 Września 2013 Share Napisano 21 Września 2013 Czekamy na Was jutro:) Zamówienia imienne można składać jeszcze do godz. 22 na maila carnisana@gmail.com Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kropka Napisano 22 Września 2013 Autor Share Napisano 22 Września 2013 Dziękuję za miłe spotkanie, rozmowę i wzbogacenie kolekcji w nowe egzemplarze roślin Prelekcja z wiedzą podstawową, a ciekawa. Super pomysł z wpleceniem horroro-filmików Bardzo pożądane myślę byłoby spotkanie z tematyką już nieco bardziej szczegółową... p.s. Zapomniałam Was opimpać za godzinę prelekcji podaną na forum Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alberciarz Napisano 23 Września 2013 Share Napisano 23 Września 2013 Również dziękujemy wszystkim zwiedzającym! Łodzianie to ludzie bardzo otwarci i ciekawi świata, pomimo tego, że frekwencja nie była zbyt duża, to większość zwiedzających żywo interesowała się roślinami i padały nieraz naprawdę inspirujące pytania. Dziękuję również za uwagę i sporą frekwencję na prelekcji:) Niestety ciężko jest odpowiednio dobrać tematykę, skoro większość słuchaczy nie ma nawet podstawowej wiedzy i chcą usłyszeć jak się opiekować zakupioną rośliną. Tymczasem faktycznie, o samych chociażby rosiczkach można byłoby odpowiadać z godzinę i temat nie byłby wyczerpany. Trzeba pomyśleć o prelekcjach bardziej specjalistycznych, może uda się coś takiego wkrótce zorganizować, takie nasze polskie EEE:)) Btw, do godz. 11 w niedzielę, byłem przekonany, że prelekcja jest o 12, jakaś zamuła na łączach mailowych widocznie była, nie bić A poniżej kilka fot, jakość uboga, ale przynajmniej tym razem foty nie są naszego autorstwa:)) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kropka Napisano 25 Września 2013 Autor Share Napisano 25 Września 2013 mordercze rośliny "Przeczytaj o nich, nim zdecydujesz się stanąć z nimi oko w oko" Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi