Askanios Napisano 3 Czerwca 2006 Share Napisano 3 Czerwca 2006 Ostatnio zauwazylem u mojej mucholowki taka mutacje: Lisc wygalada jakby chcialy na nim wyrasnac dwie pulapki. Pulapka jest rozwidlona w polowie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość krystek Napisano 3 Czerwca 2006 Share Napisano 3 Czerwca 2006 hehe, prawie jak cup trap Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heimdall Napisano 3 Czerwca 2006 Share Napisano 3 Czerwca 2006 prawie robi (nie)wielką różnicę :cool: A tak serio, to fajnowy efekt :grin: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DSArtur Napisano 3 Czerwca 2006 Share Napisano 3 Czerwca 2006 Właśnie wczesniej pisalem w temacie o mutacji i moja plapka identycznie wyglada to juz niemusze wstawiac zdjecia Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michas_15 Napisano 6 Czerwca 2006 Share Napisano 6 Czerwca 2006 Musi byc swietny efekt jak sie zamyka :D:D Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happysad Napisano 6 Czerwca 2006 Share Napisano 6 Czerwca 2006 Askanios, Dooobre Mógłbys zrobic zdjęcie zamkniętej pułapki albo jak masz taka mozliwosci nakrecic filmik jak pułapka sie zamyka? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kober Napisano 6 Czerwca 2006 Share Napisano 6 Czerwca 2006 Istnieje też możliwość że zmutowana pułapka się wcale nie zamknie. :neutral: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DSArtur Napisano 11 Czerwca 2006 Share Napisano 11 Czerwca 2006 A ta moja płapka ktora tak samo wygląda sama złapała sobie muchę, jaka waleczna Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi