CFHs Napisano 20 Lipca 2014 Autor Share Napisano 20 Lipca 2014 Kolejna kastra już zagospodarowana Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sevillo Napisano 20 Lipca 2014 Share Napisano 20 Lipca 2014 Nieźle, zostawiasz na zimę czy gdzieś pakujesz ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
comandos21 Napisano 20 Lipca 2014 Share Napisano 20 Lipca 2014 (edytowane) Zatkało mnie:) bardzo fajowa kompozycja, wszystkie muchole z własnej uprawy? Taka myśl ode mnie obsyp je dookoła białym żwirkiem bd pięknie się komponowało Edytowane 20 Lipca 2014 przez comandos21 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CFHs Napisano 31 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 31 Sierpnia 2014 Sevillo - na zimę kastrę z mucholami schowam do piwnicy, szkoda byłoby stracić D. M "F. Erecte" od Krzyśka C. comandos21 - tak to są rośliny z mojej uprawy Kolejna aktualizacja na koniec sezonu. Życzę miłego oglądania... Rzut okiem na całość: (Wbrew temu co pisał Krzysiek w swoim temacie o torfowiskach, niewkopane w ziemię kastry budowlane mogę ładnie wyglądać Tłustosze : Pinguicula grandiflora: Pinguicula alpina: Śpiąca Pinguicula leptoceras... D. rotundifolie: D. intermedia x filiformis: D. binata: D. regia - Chyba zostawię ją na zimę, jestem ciekaw czy przetrwa... Pogonia ophioglossoides, niestety w tym roku nie załapałem się na kwiaty, może w przyszłym roku... D. filiformis, w tym roku obrodziły mnóstwem kwiatów, a nasion jest jeszcze więcej D. x obovata: D. capensis 'Albino' i D. capensis 'Typical': - też zostaną na zimę. Sarracenia 'Scarlet Belle', Sarracenia purpurea, Sarracenia flava, Sarracenia x mitchelliana i Sarracenia x chelsonii: I "kilka" zdjęć mucholi: D. M "F. Erecta": Kilka mieszańców, ktoś wie co to może być?: Całość z każdej strony: Dziękuję za uwagę i zapraszam do komentowania Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meszugge Napisano 31 Sierpnia 2014 Share Napisano 31 Sierpnia 2014 Wspaniale wygląda taki gąszcz w donicach. Jak spuszczasz wodę z tych kastrów w drewnianych donicach? W przyszłym roku będę chciał coś takiego zrobić i nie wiem jak połączyć estetykę z funkcjonalnością. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arturr0 Napisano 31 Sierpnia 2014 Share Napisano 31 Sierpnia 2014 Trzeba przyznać, że w obudowane drewnem prezentują się całkiem dobrze te kastry Roślinek naprawdę dużo i ladne . Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CFHs Napisano 6 Września 2014 Autor Share Napisano 6 Września 2014 Wspaniale wygląda taki gąszcz w donicach. Jak spuszczasz wodę z tych kastrów w drewnianych donicach? W przyszłym roku będę chciał coś takiego zrobić i nie wiem jak połączyć estetykę z funkcjonalnością. takim oto odmulaczem odciągam nadmiar wody http://archiwum.allegro.pl/oferta/odmulacz...3201629823.html Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi