roslina1991 Napisano 24 Września 2013 Share Napisano 24 Września 2013 Widzę że sporo tematów z torfowiskami ostatnio, to i ja wrzucam fotki 26 odmian kapturnic, kilka p. vulgaris, rosiczki: anglica, rotundifolia, intermedia, obovata, filiformis, kilka mucholi. Zdjeć mało bo jechałem na resztkach baterii (zdjęcia zrobione przy okazji) i żurawiny: "nasza" i dwie wielkoowocowe Torfowisko na wiosnę: I teraz: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosa1984 Napisano 24 Września 2013 Share Napisano 24 Września 2013 Jeśli miałbyś kiedyś mocniejsze baterie, chętnie zobaczyłbym jak się czują w takich warunkach vulgarisy. Całość daje efekt namiastki skrawka amerykańskich bagien, więc jest dobrze. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cephalotus Napisano 24 Września 2013 Share Napisano 24 Września 2013 Piękne rośliny. Efekty są fantastyczne. Nie mogę się doczekać przyszłego roku u siebie. Uważaj z żurawiną, ja widziałem jak ona zarasta torfowisko. Nasza, czy wielkoowocowa, to bez większego znaczenia, ale wielkoowocowa, to robi na prawdę szczelny dywan. O ile wątpię, żeby zaszkodziło to kapturnicom, to raczej nie widzę w tym rosiczek czy tłustoszy. Chyba, że będziesz ją zdecydowanie ograniczał do jednego miejsca, ale to syzyfowa praca. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roslina1991 Napisano 24 Września 2013 Autor Share Napisano 24 Września 2013 Piękne rośliny. Efekty są fantastyczne. Nie mogę się doczekać przyszłego roku u siebie. Uważaj z żurawiną, ja widziałem jak ona zarasta torfowisko. Nasza, czy wielkoowocowa, to bez większego znaczenia, ale wielkoowocowa, to robi na prawdę szczelny dywan. O ile wątpię, żeby zaszkodziło to kapturnicom, to raczej nie widzę w tym rosiczek czy tłustoszy. Chyba, że będziesz ją zdecydowanie ograniczał do jednego miejsca, ale to syzyfowa praca. Na razie nie ma problemu, ale bedę uważał Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arturr0 Napisano 24 Września 2013 Share Napisano 24 Września 2013 Przepiękne kaptury . Ale rosic, tłuściochów i mucholi to za bardzo nie widać. Za to mech się rozrósł, że hoho. A ta folia wystająca na brzegach nie sparciała na słońcu? Ogólnie widok pozytywny. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roslina1991 Napisano 24 Września 2013 Autor Share Napisano 24 Września 2013 Trochę zaczyna, ale i tak modyfikuję całe na wiosne Będzie jeszcze piękniejsze Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi